Ole Kåre Føli

foredrag

"Om kroppens mirakel og nøglen til helbredelse - et liv uden sygdom og lidelse"

Ole Kåre Følis foredrag er unikt, spændende og underholdende og vil for altid forandre tilhørerens indsigt i krop, psyke, sjæl og helbred. Han er en foredragsholder, som alle mennesker burde opleve. Budskabet er, hvordan vi mennesker kan leve et langt liv uden at blive syge og lidende - hvis blot vi lytter efter kroppen og de signaler den forærer os!

Ole Kåre Føli kender menneskekroppens hemmeligheder og potentiale fuldt ud og besidder i dag en helt unik viden. Gennem 50 år har han med sine hænder, intuition og helt specielle, selvudviklede teknik 'Body Self Development System' hjulpet tusinder af mennesker tilbage til et godt og sundt helbred.

Menneskekroppen rummer nemlig nøglen og værktøjerne til at helbrede sig selv fra de allerfleste alvorlige sygdomme og lidelser - når blot vi mærker og lytter til kroppens signaler. Signaler som Ole Kåre Føli efter årtiers praktisk arbejde med menneskekroppen er ekspert i at afkode og oversætte. Nu har han sat sig for at videreformidle denne viden til alle os andre i et hverdagsagtigt og humoristisk sprog, som alle kan forstå.

Det internationalt berømte cykelhold Team CSC med danske Bjarne Riis i spidsen har den anerkendte behandler fast tilknyttet. Ole Kåre Føli rejser hvert år med holdet under Tour de France, og det var således ham der med sine behandlinger formåede at holde den tidligere CSC-kaptajn, amerikaneren Tyler Hamilton i sadlen, så han, på trods af et brækket kraveben, gennemførte Tour de France i 2003. En række kendte danskere blandt andre skuespilleren Ghita Nørby, sangerinden Sanne Salomonsen og maleren Per Kirkeby har i årevis været faste klienter hos Ole Kåre Føli.

"New York City Ballet" har tilbudt Ole Kåre Føli en drømmestilling efter at han med sine behandlinger har fået flere af den verdensberømte ballets invalide dansere tilbage på scenen. Men han har afslået. Efter mange års praktisk arbejde har han besluttet sig for, primært at bruge sine kræfter på at videreformidle sin kostbare, unikke viden, så den kan komme omverdenen til gode og leve videre i de kommende generationer. Ole Kåre Føli ved nemlig om nogen, hvordan de allerfleste sygdomme og lidelser faktisk kan helbredes uden medicin! I dag uddanner den professionelle skole 'Body Self Development System' i Karlslunde hvert år en række terapeuter på basis af Ole Kåre Følis teorier og viden.

Nu har du en enestående mulighed for at booke Ole Kåre Føli til et nyskabende og anderledes foredrag med stor personlig gevinst for virksomheden, foreningen og det enkelte individ. Foredraget tilpasses gerne efter særlige behov og kan også rumme case-stories.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ole Kåre Føli er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ole Kåre Føli

For booking af Ole Kåre Føli ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Ole Kåre Føli

 Ole Kåre Føli
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere