Allan Olsen

Foredrag om alkohol

Allan Olsen - foredragsholder og skuespiller
- booking af foredrag om alkoholmisbrug og stoffer

Foredrag: SIG NEJ TIL STOFFERNE!
i dette foredrag fortæller Allan Olsen på sin sædvanlige levende og engagerede facon om dette svære emne og vil undervejs komme ind på:

- De forskellige rusmidler: hash, GMB-hætter, kokain, amfetamin og ecstasy samt andre syntetiske stoffer.

- Hvor kommer stofferne fra? Fra de store narkokarteller til de små hjemmeproduktioner.

- Om vejen fra flirten med stofferne i weekenden til afhængigheden med dagligt misbrug.

- Hvor ødelæggende et misbrug kan være for sociale relationer herunder familie, venner og kærester samt uddannelse, arbejde, økonomi og som måske i sidste ende kan føre til en kriminel løbebane, social deroute og psykisk ustabilitet.

- Om risikoen for at få en plettet straffeattest og om straframmerne omkring narkotika i det danske lovsystem.


Foredrag: Livet som alkoholiker - livet som ædru alkoholiker

Unge og alkohol.

Alkoholisme - hver er det ?

Livskvalitet - at sætte nye mål.

Allan Olsen fortæller åbent om sit liv som alkoholiker og ikke mindst tilværelsen som ædru alkoholiker. Allan Olsen kommer med sit syn på unge og alkohol/sidemisbrug og taler om livskvalitet, herunder om at sætte nye mål for sit liv.

Allan Olsen er meget lydhør over for specieller ønsker med hensyn til form og indhold af foredraget. F.eks. kan skoleklasser inddrages aktivt.

Allan olsen er glarmester, skuespiller og foredragsholder. Han har siden 1993 levet sit liv som ædru alkoholiker. I foredragene fortæller han om sit liv som aktiv alkoholiker og som ædru alkoholiker.

Allen Olsen er en kompetent og sprudlende foredragsholder. Han forstår at fange publikum. Ofte så de bliver så stille, at man næppe tror det muligt. Allan Olsen er samtidig charmerende og humoristisk. Det kan derfor ikke unggås, at der kommer gang i lattermusklerne ved et foredrag med Allan Olsen.

Allan Olsen har deltaget i Sundhedsstyrelsens kampagne om Unge og alkohol.

"Det er ingen skam at være alkoholiker, men det er en skam hvis man ikke gør noget ved det" - Citat: Allan OlsenØnsker du yderligere oplysninger og priser på Allan Olsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Allan Olsen

For booking af Allan Olsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Allan Olsen

 Allan Olsen
Referencer
Info
Varighed: 1 x 60 min. + evt. spørgetid
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: