Lasse Frederiksen

Trylleri for voksne

Stand-up trylleshow for voksen er hvad Lasse Frederiksen kan byde på. Med humor, glimt i øjet og masser af trylleri.

Stand-up show:

Dette show er for de voksne eller for de unge. Her er der masser af humor og selvfølgelig trylleri.

Humoren er fra ting som man kender fra hverdagen. Men Lasse har tvistet det sammen på sådan en måde, at alle kan grine af det.

Her bliver personer fra publikum inddraget.

Varighed ca. 40 min.


Det siger folk om Lasse Frederiksen:

Jyske Bank Esbjerg
Lasse var at trylle til et aften arrangement i banken. Det var sjovt, underholdende og et medrivende show for alle, både børn og voksne. Det er ufatteligt det han gør! Hvordan går han det? Super godt underholdning Lasse
Mange hilsner Gitte

Bryllup
Lasse tryllede til min brors og svigerindes bryllup i januar 2009 og det var en ren fornøjelse. Udover trylle tricks var der masser af humor ind over banen. Selvom selskabet både var børn og voksne fik alle noget ud af det og stod forbavsede tilbage med store smil på læberne. Det var en sjov og imponerende forestilling som kun kan anbefales.
Mvh. Ulla

Sports Fest Hostrup
Vi havde fornøjelsen af at have Lasse til at underholde børn samt voksne under vores sportsfest i juni 2009. Lasse lavede både trylleshow og efterfølgende ballonshow til stor fornøjelse for både børn og voksne.
Lasse følger op på sine aftaler, er kanon dygtig til at fastholde sit publikums opmærksomhed og har iøvrigt et væsen samt adfærd der egner sig specielt godt til børn. Jeg kan på alle områder varmt anbefale Lasse Frederiksen.
Jes Jørgensen, Hostrup gymnastik og Idrætsforening

Fanø Børnehave
Fanø Børnehave siger mange tak for et godt trylleshow. Det har været samtaleemne siden du var på besøg. Alle børn samt voksne var imponerede.
Knus fra Keth, Lygten

SuperBrugsen Tjæreborg
Aftenens hemmelige indslag til Personalefest i SuperBrugsen Tjæreborg var Lasse med sit trylleshow. Og hvilket show! Startende i det små hvor man jo et eller andet sted føler at man sagtens kan lure det af. Og slutteligt hvor man måbende og med åben mund må erkende at det er trylleri på 1. klasse, godt krydret med en god portion humor. Både efter showet og efterfølgende på arbejdspladsen har Lasses trylleshow været det store samtaleemne.
Hans Jørgen Larsen.

Konfirmation
Tusind tak for at du var med til at gøre min datters konfirmation festlig. Hun synes du var både festlig og sjov, samt blev meget overrasket. Det var bare som det skulle være. Tusind tak. Mai-Britt Madsen

Louis Nielsen, Viborg
Lasse trodsede det kolde vejr i Viborg og stod troligt på gaden og underholdt børn i kortærmet T-shirt J. Lasse er rigtig god til at skabe kontakt med børnene og han mestrer et utal af mærkelige figurer lige fra abe i træ til kanin med øjne, ører og knurhår.
Lasse har en dejlig selvironi som han benyttede i forbindelse med at lokke folk til at deltage i vores konkurrence om at vinde en gratis brille. Så måtte han jo lige nævne at der også "er en sjov tryllekunstner ved Louis Nielsen".
Jeg kan anbefale Lasse til en anderledes event f.eks. I forbindelse med by night og lignende.
Tina Andersen, Chefoptiker Louis Nielsen - Viborg

Hindsgavl Slot
Tak for godt og underholdende trylleshow.
48 børn og 30 voksne blev underholdt pragtfuldt, og der var også nogle guldkorn til de voksne. Vi holder personale jul med underholdning hvert år, og dette var et af de bedste shows vi har haft.
Finn Ehlern Larsen, Teknisk Chef Hindsgavl Slot


En fortryllende oplevelse
Jeg har haft fornøjelsen af, at blive underholdt af Lasse Frederiksen flere gange. Lasse har en formidabel evne til, at tryllebinde publikum med sin magi og gode humor, uanset om det er i en større forsamling eller i en lukket kreds. Jeg kan kun give Lasse mine bedste anbefalinger!
Mikael Juhl, Afdelingsdirektør Vestjysk Bank Esbjerg

Stilkonsulenten Birthe Buur
Lasse er kunde i min klinik, hvor vi har diskuteret farver og optiske illusioner, og da jeg nu stod og skulle ha en fødselsdagsfest udelukkende med damer, var det oplagt for mig at nu var det mig, der skulle være kunde hos Lasse. Og det fortrød jeg på ingen måde. Lasse tryllede så det var en lyst. De 21 damer mente da også mange gange under show'et, at nu havde de lige luret Lasse, men hokus pokus, så havde vi bare slet ikke alligevel. Også hele tiden med et glimt i øjet og humoren i top. Flot show på meget lidt plads. Godt gået Lasse.
Birthe Buur

Konfirmation
Vil bare lige fortælle dig, at folk syntes du var rigtig sjov og dygtig, og det syntes Rikke i hvert fald også. Thumbs up!
Med venlig hilsen, Lisbet Ladefoged

Vi var fuldt ud tilfredse, han fangede børnenes opmærksomhed, og kunne holde den☺ Han var super til at få ro på dem, som lige blev lidt for "meget" på en anerkendende måde, og han fik børnene til at grine rigtig meget.
Så alt i alt en meget positiv oplevelse, selv de voksne fik ballondyr ☺
Venlig hilsen, Vivi olsen


Her er en video fra et voksen show:

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lasse Frederiksen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lasse Frederiksen

For booking af Lasse Frederiksen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lasse Frederiksen

 Lasse Frederiksen
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: