Pia Raug

Troubadour - visesang - kirkekoncert

Gennem 35 år har Pia Raug været på rejse gennem det danske sprog og det danske land. Hun har udgivet 13 plader siden 1978 - den første "Hej lille drøm" netop i år for 30 år siden. Men fortællingen og den levende kontakt med mennesker på meget forskelligartede scener har altid været det bærende fundament for Raugs musik.

Udgangspunktet har i alle årene været et forsøg på at finde ind til og formulere det menneskeligt fælles, som binder os sammen - i tider, som gør, hvad de kan, for at skille os ad.

Hen over skiftende tiders krav og flygtige nyheder har hun sammen med sit publikum haft mod og vilje til at være gammeldags uden at stivne og miste kontakten til det levende. Nyheder bliver meget hurtigt umoderne. Intet bliver så hurtigt u-trendy, som det der var trend i går. Det eneste, man kan være sikker på, er, at det, der var rigtig godt gammeldags i går, også vil være det i morgen. Alle, der må leve med en verden i konstant forandring, kan ønske sig øjeblikke af ro og nærvær.

Pia Raug er en gammeldags sanger og sangskriver. Som en middelalderlig troubadour eller en klassisk barde, rejser hun fra sted til sted og spejler livet i sig selv og i de mennesker, hun møder. Hun samler historier og billeder og bringer dem videre. Når man genkender sig selv i andre, kan man ikke længere være helt fremmede for hinanden.

I år 2000 debuterede Pia Raug som romanforfatter med "Bristepunktet" på forlaget Forum. Bogen er en naturlig forlængelse og en uddybelse af det univers, som også hendes musik kommer af.

I 2005 var det 25 år siden Pia Raug indspillede og udgav pladen "det" med hendes kompositioner til udvalgte digte fra Inger Christensens store digtsamling fra 1969. Pladen er i mellemtiden genudgivet i cd version af Gyldendals pladeselskab Exlibris. Udgivelsen er stadig efterspurgt og er efter disse mange år tæt på at have solgt 50.000 eksemplarer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pia Raug er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Pia Raug

For booking af Pia Raug ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Pia Raug

 Pia Raug
Info
Pia Raug optræder 2 x 45 min. el. 1 x 90 min.
Medbringer eget anlæg ...
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere