Sanne Søndergaard

Stand-up komiker

Sanne Søndergaard er en af de nye fremadstormende, kvindelige talenter. Hendes charmerende og selvironiske stil vinder hurtigt ethvert publikum uanset alder og køn.

Hun joker med dagligdagens små og store begivenheder - ikke mindst hendes eget kaotiske liv, hvor det altid lykkes for mænd og modelkvinder at skabe forvirring.

Siden debuten i begyndelsen af 2005 har Sannes karriere udviklet sig i raketfart, og hun har optrådt for en bred vifte af publikum - fra automekanikere til ligestillingskonsulenter. Sannes jokes er lettilgængelige, men baseret på en dybfølt forundring over, hvordan mennesker er skruet sammen. Sanne gør kærligt grin med mænds ubehjælpsomme scoreforsøg, hun undrer sig over, at kvinder køber myten om multitasking, og hun er ikke bleg for at lave jokes under bæltestedet - dog uden at det bliver vulgært.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sanne Søndergaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sanne Søndergaard

For booking af Sanne Søndergaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Sanne Søndergaard

Nyt Comedy show fra Sanne Søndergaard

Nyt Comedy show fra Sanne Søndergaard

PREMIERE PÅ NYT SHOW

Til august har Sanne Søndergaard premiere på sit nye show "Mandehader"

Det er show der handler om at være alt for glad for ...


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Sanne Søndergaard

 Sanne Søndergaard
Se video med Sanne Søndergaard

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere