Basim I DINE HÆNDER

NY SINGLE FRA BASIM

Mandag 14. maj 2012 kl: 14:34

Ny single fra Basim

Selvom Basim kun nåede en fjerdeplads i X Factor, så er han sandsynligvis den deltager i programmet, som indtil nu har fået den største karriere ud af at være med i Danmarks største underholdningsprogram.

Da Basim for fem år siden stillede op til audition i X Factor, var der ingen der regnede den 15-årige knægt fra Høje Gladsaxe for meget andet end en usikker teenager. Siden har han givet mere end 300 koncerter, udgivet to albums og er på vej med et tredje af slagsen.

Basims nye single, I DINE HÆNDER, har været længe undervejs og er en af de sange, som betyder rigtig meget for Basim selv.

Sangen handler nemlig om det, der er vigtigst for Basim - nemlig familien. Basim siger: I DINE HÆNDER handler om at indse alle de gode ting, ens familie og forældre har gjort for én igennem livet - noget, som virkelig er gået op for mig de sidste par år. Sangen handler om kærlighed til de personer i ens liv, der hver dag støtter og hjælper én."

I DINE HÆNDER har Basim skrevet sammen med Søren Mikkelsen og Moh Denebi i Medley studiet på Vesterbro i København, og han håber, at hans fans kan mærke alle de følelser og kærlighed, han har lagt i sangen, og ikke mindst at lytteren vil kunne forholde sig til budskabet.

"Det har været en fantastisk proces at have god tid til at arbejde i studiet", siger Basim, der til sommer fylder 20 år, og stadig har kalenderen pakket med koncerter.

I DINE HÆNDER er forløberen til Basims længe ventede tredje album, som ligger klar senere på året.

Basim er klar til at vise en mere moden side af sig selv, og det nye materiale, der er arbejdet på, er lavet i tæt samarbejde med nogle af de dygtigste musikere og producere fra bl.a. Danmark og Sverige.

I DINE HÆNDER udkommer mandag den 14. maj.

Du kan booke Basim til sommerens koncerter. Kontakt os på tlf. 7020 3648 eller læs mere...


© Copyright 2016 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden   Send til en ven  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Seneste nyheder

Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.
Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

LOTTE HEISE - NY BOG
Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig
- om at bo med sin handicappede mor
Fede Finn & Funny Boyz

Fede Finn & Funny Boyz

OPLEV FEDE FINN I 2015
Så er der igen liv I Fede Finn & Funny Boyz, som i februar starter sæsonen 2015 op i Polen, hvor over 800 danskere venter spændt på deres nye show.
Anne Linnet

Anne Linnet

KIRKEKONCERT OG JULEKONCERTER I 2015
Vi er stolte af at kunne præsentere Anne Linnet til landets kirker i marts, april,maj samt juni måned 2015 og julekoncerter i december 2015
FASTELAVN ER MIT NAVN...

FASTELAVN ER MIT NAVN...

UNDERHOLDNING TIL ÅRETS FASTELAVNSFEST 2015
Du kan stadigvæk nå at booke underholdning til fastelavnsfesten...
Folkemøde på Bornholm

Folkemøde på Bornholm

ORDSTYRER, KONFRENCIERS OG FOREDRAGSHOLDERE
Folkemødet på Bornholm finder sted i perioden 11. - 14. juni 2015
Vi er allerede i gang med at booke foredragsholdere samt ordstyrere til div. virksomheder og organisationer ....
Louise fra børne-TV

Louise fra børne-TV

KENDT FRA RAMASJANG
Louise kendt fra børnetv, er lige nu aktuel med en helt masse nye sange, hvor hun lærer ungerne om forskellige musikgenrer.
Halfdanskerne

Halfdanskerne

HALFDAN RASMUSSEN 100 ÅR
Noget om en poet
I 2015 ville den store danske digter Halfdan Rasmussen være fyldt 100 år. Det bliver fjeret over hele landet, og den populære visetrio Halfdanskerne markerer begivenheden med et helt nyt show baseret på sange af Halfdan og hans musikalske og poetiske venner.