Henrik Boserup

Kok, forfatter og foredragsholder

Henrik Boserup er en af Danmarks mest kendte kokke eller foodprocessorer.

Desuden er han kendt som kompetent foredragsholder og en ihærdig og driftig igangsætter bl.a. fra Boserups Kærlighed, Mindship Canteena, formelB og 357 New York City.

Henrik Boserup har været en integreret del af den udvikling, der bragte mad, gode råvarer, økologi og kogekunst på dagsordenen i Danmark, og som i dag har været med til at gøre landet til en af de mere anerkendte områder rent gastronomisk.


Oplev et foredrag om mad - Boserups store lidenskab - og hvilke muligheder den kulinariske oplevelse indeholder.

Henriks foredrag er tilpasset til det enkelte arrangement og den enkelte kunde. Der vil være fokus på elementer som livskvalitet og kvalitet i hverdagen. Med udgangspunkt i Henriks verden indenfor mad, råvarer og gastronomi gives et bud på, hvad livskvalitet er.


Foredrag:
Boserups Kærlighed

Om kvalitet, livskvalitet og kærlighed fortalt af en professionel provokatør og foodprocessor. "Mad er vinklen til livet - mit sprog - derfra går paralleller til stort set alle livets facetter".

Teambuilding med Boserup
Få en tur i køkkenet og en grundlæggende madoplevelse. Kan arrangeres for større eller mindre deltagergrupper.

Mad & Brændstof
Foredrag og debat om det vi lever af. De valg vi træffer i forbindelse med mad, og hvordan mad og brændstof hænger sommen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Boserup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henrik Boserup

For booking af Henrik Boserup ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Henrik Boserup

Henrik Boserup

NY KOGEBOG

Boserup hiver hele køkkenet, inklusiv madmor, udenfor, og samler al madlavning ved verdens ældste komfur: grillen.

den 1. maj starter henrik boserup grillen op i aftenshowet på DR1, hvor han giver smagsprøver på din ny kogebog "grill". kig forbi og få lidt mad med.

Nu er det slut med at lade mændene stå ved grillen mens kvinderne står inde i køkkenet og laver tilbehør. Henrik Boserup opfordrer i sin nye kogebog "grill" til at al madlavning, og hele familien, omkring grillen. med udgangspunkt i gode friske råvarer bliver der grillet alt fra fugl, fisk, kød og grøntsager, til bearnaisesauce og blødtkogte æg.

Søndag d. 3. maj kan du høre Boserup i P4 - Café Hack

Henrik Boserup holder også foredrag - læs mere her


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Henrik Boserup
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere