Jonathan Løw

Foredrag

Jonathan Løw har etableret sig som én af de mest anerkendte erhvervsfolk og foredragsholdere i Danmark, når snakken går på innovation, forretningsudvikling, iværksætteri og autentisk markedsføring. Senest er han forfatter til bestselleren "Listen Louder", der stiller skarpt på at flytte organisationers fokus fra strategier, som ingen alligevel læser, til succesfulde og konkrete innovations- og læringskulturer.

Jonathan Løw - prisbelønnet iværksætter og innovationsekspert

Jonathan selv har en baggrund som prisbelønnet iværksætter. Han har startet 4 virksomheder, heraf 2 internationale, og blev bl.a. nomineret som Årets Iværksætter i 2013 samt har modtaget e-handelsprisen, Computerworld's Edison Award m.m. for sit arbejde. Også Løws lederevner blev bekræftet, da Berlingske Nyhedsmagasin udnævnte ham som én af Danmarks 100 mest lovende, unge ledere.
Foruden iværksætterbaggrunden har Jonathan Løw arbejdet 4 år som online chef hos Bog & idé samt 2 år som marketingchef og uddannelsesansvarlig hos innovations- og iværksætteruddannelsen KaosPiloterne.

I dag er Jonathan igen selvstændig med virksomheden Listen Louder, der arbejder med innovation, forretningsudvikling og autentisk kommunikation. Kunderne tæller både enkeltpersoner som den kendte danske landsholdsspiller i fodbold, William Kvist, mindre vækstvirksomheder som GoMore og BoligPortal.dk samt en række store og kendte danske brands og kommuner. Listen Louder arbejder med disse kunder i forhold til både inspirationsforedrag, handlingsorienterede workshops og længerevarende rådgivnings- og uddannelsesforløb.

I sine foredrag lægger Jonathan Løw vægt på at tilpasse dem til den enkelte samarbejdspartner, og han foreslår ofte at kombinere foredraget med en workshop for at sikre, at deltagerne både bliver inddraget samt sikrest størst mulig læring og udbytte af deres deltagelse.

Aktuelle foredrag og workshops

Iværksætteri

Sådan bliver du en succesfuld & lykkelig iværksætter!
Der findes et utal af hjemmesider på nettet, hvor der gives gode råd til iværksættere. De fleste har dog en tendens til enten at blive meget generelle eller helt negligere de mange følelser, der også er forbundet med at starte noget op. Vigtigheden i virkelig at brænde for det samt evnen til at kombinere sit privatliv med det travle liv som iværksætter.
Jeg har selv startet 4 virksomheder, heraf 2 internationale, og har modtaget en lang række priser for mit arbejde. Jeg har prøvet at gå konkurs, og jeg har oplevet succes og priser som e-handelsprisen, Computerworld's Edison Award og Berlingske's "Top 100 danske ledere."
I dette foredrag og mini-workshop giver jeg dig et indblik i, hvordan det er at være iværksætter. Du får en række helt konkrete og gode råd, værktøjer til at komme i gang og vurdere din forretningsidé samt kommer til i praksis at lytte højere til de iværksætterdrømme, du måtte gå rundt med - og de usikkerheder, der typisk følger med.
Mine 5 hurtige og gode råd lyder som følger:
1. Start noget der giver mening for dig
2. Tænk i kombinationer frem for idéer
3. Lyt højere og bed om hjælp
4. Lær at elske uvisheden
5. Omgiv dig med mennesker som kan udfordre dig.
Jeg trækker i foredraget på mere end 15 års erfaring indenfor dansk erhvervsliv. Jeg har været marketingchef hos Bog & idé, uddannelses-ansvarlig hos KaosPiloterne samt startet fire virksomheder i ind- og udland.
Jonathan Løw har arbejdet som konsulent for store kendte brands, små start-ups, kommuner og sportsstjerner. Dette arbejde har bl.a. gjort, at jeg er blevet kåret blandt Danmarks 100 mest lovende ledere af Berlingske Nyhedsmagasin og har modtaget en række priser - heriblandt indenfor innovation. Jeg arbejder aktuelt som rådgiver for en lang række danske iværksættere og vækstvirksomheder. Derudover er jeg Business Accelerator & Investor for investerings- og rådgivningsfirmaet Accelerace, der hører til iblandt de største start-up investeringsfirmaer i Danmark.

Eventyrlig business og ledelse
Med afsæt i Time's nyligt offentliggjorte og meget omtalte liste over "Verdens 100 mest indflydelsesrige mennesker, der aldrig har levet" giver jeg dig et anderledes og innovativt indblik i, hvad vi som ledere og organisationer kan lære af fiktionens verden.
Glæd dig til 2 timers forrygende og tankevækkende introduktion til dét, jeg benævner "Eventyrlig Business & Ledelse". Og mød kendte ansigter fra barn- og ungdommen såsom King Arthur, James Bond, Dr. Frankenstein, Robin Hood, Odysseus og Don Juan.

Fra trendwatching til toplinie
Jonathan Løw er blevet udnævnt til nordisk trendspotter for verdens største trendsite på nettet, Trendwatching.com. Det har givet mig ham unikt indblik i tendenser fra hele verden, og i dette foredrag viser han med konkrete eksempler og værktøjer, hvordan stærke forbruger-trends og tendenser fra rundt omkring i verden kan omsættes til konkret forretningsudvikling og business i din lokale virkelighed og virksomhed.
CSR 2.0 - Forretning med både hjerne og hjerte
Hvordan kombinerer vi fremover ønsket om at gøre noget godt for verden med det grundlæggende markedsvilkår, at vi også skal tjene penge?
Listen louder - skru op for din innovation i praksis
Internationale undersøgelser understreger gang på gang vigtigheden af innovation. Alligevel er det for mange af os et vanskeligt begreb, som både er alt og ingenting. Et typisk buzzword.
Derfor er dette "Listen Louder" foredrag og mini-workshop helt afgørende for, at du som leder, iværksætter, offentligt ansat eller freelancer får nogle konkrete værktøjer og mindsets, der gør dig i stand til at forstå innovation og omsætte gode idéer i praksis.
Innovation er ikke blot nye produkter. Det er også nye processer, nye måder at skabe forandring i hverdagen og ikke mindst etableringen af et fælles sprog og "vi" omkring disse forandringsprocesser.
Innovation er kreative idéer omsat i en praksis, hvor de kan prototypes, effektmåles og vurderes kritisk. Innovation starter måske nok som leg, men ender i alvorlige og væsentlige beslutninger og forandringer.
Og så er innovation for alle - uanset om du sidder i bogholderi, salg, marketing, produktudvikling eller direktionen. Alle kan skabe forandring, der gør en forskel.

Dette foredrag og mini-workshop tager afsæt i mit roste mindset Listen Louder. Derudover får du adgang til min "Listen Louder Innovationsmodel", der anvendes af virksomheder og offentlige institutioner over hele landet.
En række af nøglespørgsmålene, jeg vil komme omkring, er:
 Hvordan kommer vi rigtigt igang med innovation?
 Hvordan holder vi fast, hvis/når vi møder muren?
 Hvilke krav må vi stille til ledelsen?
 Hvordan organiserer vi arbejdet med innovation?
 Hvordan svarer vi på kravet om måling af effekten?


LISTEN LOUDER LEDELSE
Ny international forskning fra både Stanford, Harvard og Cambridge peger i samme retning: Fremtidens ledere skal evne at italesætte og lytte højere til områder,
som lige nu ikke fylder ret meget i hverken teoretisk eller praktisk ledelse. Som leder skal du lytte højere til din medarbejder - både i forhold til hans arbejds- og
hans privatliv. Jo bedre du forstår dine medarbejdere, jo bedre kan du være leder for dem.
Dette foredrag af innovations- og ledelsesekspert Jonathan Løw giver dig indsigt i "Listen Louder" - en lydhør og prisvindende ledelsesform, der tør stille spørgsmål
og åbne op for tanker og refleksioner, som medarbejdere og organisationer normalt ikke italesætter overfor hinanden.
Målet er at etablere en organisation, hvor alle medarbejdere føler og oplever organisationens kerneformål i deres daglige arbejde. Gevinsten er en mere fleksibel, innovativ, forandringsvillig og meningsfyldt arbejdsplads.

Autentisk markedsføring
Internationale undersøgelser dokumenterer, at de virksomheder, der gør deres kommunikation og markedsføring mere menneskelig og autentisk, skaber væsentligt højere vækst end gennemsnittet. Ifølge én undersøgelse 17% (Lippincott Brand Power) og ifølge en anden (MBLM.com) 25% højere end konkurrenterne.

Derfor har danske marketingchefer, kommunikationschefer og andre ledere med interesse for kommunikation og markedsføring behov for en endnu dybere forståelse af, hvad der får deres kunder til at vise tillid og loyalitet overfor virksomhedens brand i fremtiden.

Dette foredrag og mini-workshop giver dig et indblik i den måske stærkeste trend netop nu indenfor moderne markedsføring: "Human Brands". Foredraget giver inspiration og værktøjer, mens mini-workshoppen lader jer prøve det af i praksis.

Foredraget er værd at investere tid i, fordi talrige undersøgelser dokumenterer sammenhængen imellem et mere menneskeligt og autentisk brand og en bedre bundlinje. Alligevel handler alt for megen kommunikation og markedsføring stadig om at ville overbevise modtagerne frem for at skabe en oprigtig tillid og begejstring for den pågældende virksomhed eller organisation.

Du kommer til at gå hjem med følgende helt konkrete udbytte:

 En grundig indføring i forskellen på traditionel og autentisk,menneskelig markedsføring og kommunikation

 Cases der dokumenterer sammenhængen imellem autentisk markedsføring og bedre bundlinje

 Et helt konkret værktøj til at måle jeres nuværende performance - og inspiration til, hvordan I går hjem efterfølgende og begynder
forandringsprocessen

 Muligheden for at have afprøvet Jonathan Løws "Human Score-Card" på
jeres egen forretning.

eller PR.
Offentlig Innovation
Offentlig innovation der sikrer udvikling frem for afvikling.
Fremtidens kommuner, regioner og offentlige institutioner er under pres. Det skyldes en kombination af flere regler, færre midler og øgede krav og forventninger fra borgerne.
Den gode nyhed er, at den rette tilgang til offentlig innovation kan sikre, at vi også i fremtiden kan fortsætte med at udvikle verdens bedste offentlige sektor. Det kræver imidlertid, at man som organisation tør, træner og har de rette værktøjer.
"Listen Louder" udbydes både som foredrag, workshop og længerevarende forløb indenfor offentlig innovation. Målet er at gøre såvel ledere som ansatte i stand til at lytte højere til borgernes og organisationens behov for siden at omsætte denne lydhørhed til bedre og mere intelligente services og løsninger.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jonathan Løw er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jonathan Løw

For booking af Jonathan Løw ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Jonathan Løw

 Jonathan Løw
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- Alex Nyborg Madsen
- Allan Olsen
- Amin Jensen
- Anders & Peter Lund Madsen
- Anders Bircow og Simon Steenholm
- Anders Blichfeldt
- Anders Lund Madsen
- Anders og Bent Bro
- Andreas Ekström
- Anne Dorte Michelsen - foredrag
- Anne Glad
- Anne Larsen
- Anne Linnet
- Anne-Mette Rasmussen
- Annika von Holdt
- Ann-Mari Max Hansen
- Ann-Mette Elten
- Ann-Mette Elten
- Arne Schumann
- Ask Agger
- Asser Amdisen
- Astrid og Kaj Kristensen
- Bakkens Pjerrot - foredrag
- Banko Carl
- Benedicte Riis
- Bengt Burg
- Benja Stig Fagerland
- Benny Andersen
- Bent Fabricius-Bjerre
- Bent Falbert
- Bent Isager-Nielsen
- Bent Jørgensen
- Birthe Kjær foredrag
- Bjarne G. Nielsen
- Bjarne Nielsen Brovst
- Bjørn Lomborg
- Bjørn Tidmand
- Bo Østlund
- Brian Clausen
- Brian Hansen
- Brødrene Ahmad
- Bubber
- Carsten Berthelsen
- Carsten Islington
- Carsten Knudsen
- Carsten Mørch
- Casper Elgaard
- Cecilie Beck
- Cecilie Hother
- Chili John
- Chili Turèll
- Christian Horn
- Christian Kronman
- Christine Feldthaus
- Claus Elgaard
- Clement Behrendt Kjersgaard
- Connie Svendsen
- Dennis Knudsen
- Dorte Sachmann Møller
- Eliabeth Gjerluff Nielsen
- Elvis foredrag
- Erik Clausen
- Erik Grip - Fællessang
- Erik Peitersen
- Erik Østenkjær
- Eskild Ebbesen
- Fahmy Almajid
- Familien Koppel i ord og billeder
- Farshad Kholghi
- Fif Beck
- Finn Majlergaard
- Firmagospel
- Flemming Jensen
- Flemming Leth
- Flemming Pless
- Frank Andersen
- Frank Esmann
- Frode Munksgaard
- Georg Metz
- Georg Ørskov
- Ghita Nørby
- Ghita Nørby & Lars Hannibal
- Gitte Hornshøj og Anne-Mette Rasmussen
- Gitte Koldtoft
- Gordon Kennedy
- Grethe Mogensen
- Hans Engell
- Hans Jørgen Bonnichsen
- Hans-Georg Møller (Gorm)
- Helene Rosendahl
- Henning Andersen
- Henning Dyremose
- Henrik Boserup
- Henrik Byager
- Henrik Dahl
- Henrik Day Poulsen
- Henrik Lewis-Guttermann
- Henrik Palle
- Henrik Qvortrup
- Henrik Strube & Gravers Graversen
- Hilda Heick
- Huxi Bach
- Ib Michael
- Ida Bjørn Nielsen
- Ingrid Kristensen
- Ivan Z. Sørensen
- Jacob Haugaard
- Jan Gintberg
- Jan Huus
- Jan Monrad
- Jan Monrad
- Jan Pytlick - foredrag
- Jane Rosengren
- Jason Watt
- Jenna Christensen
- Jens Alstrup
- Jens Arentzen
- Jens Gaardbo
- Jens Nauntofte
- Jens Romunstad (Biker Jens)
- Jens-André P. Herbener
- Jeppe Søe
- Jesper Bank
- Jesper Bo Jensen
- Jesper Grønkjær
- Jesper Jensen
- Jesper Theilgaard
- Jesper Theilgaard
- Jim Lyngvild
- Joachim Boldsen
- Joan Ørting
- Johannes Konstantin Neergaard
- Johannes Langkilde
- Johannes Møllehave
- John Andersen
- Jonathan Løw
- Jytte Abildstrøm
- Jytte Dreyer
- Jørgen de Mylius
- Jørn Duus Hansen
- Karen Mukupa
- Karen Thisted
- Karen Thisted & Huxi Bach
- Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus
- Karolina Bogus
- Kathrine Lilleør
- Keld og Hilda Heick
- Kenneth K
- Kim Bildsøe Lassen
- Kirsten Norholt
- Kirsten Siggaard foredrag
- Kirsten Vaupel
- Kristian Skovbo
- Kåre Quist
- Kaare R. Skou
- Lars Bom
- Lars Krogh Jeppesen
- Lasse Helner
- Lasse og Mathilde
- Lasse Spang Olsen
- Leif Fabricius
- Leif Fabricius
- Lena Bentsen
- Lene Gammelgaard
- Lene Johansen
- Lene Rikke Bresson
- Line Baun Danielsen
- Lisbeth G Petersen
- Lisbeth Weitemeyer
- Lise-Lotte Lohmann
- Lissen Marschall
- Lisser Frost Larsen
- Lone Hertz
- Lone Koppel
- Lone Kühlmann
- Lone Kühlmann og Karen Thisted
- Lotte Andersen
- Lotte Heise
- Lotte Paarup
- Mads Arlien-Søborg
- Mads Christensen
- Mads Keiser
- Mads Vangsø
- Margaret Lindhardt
- Marianne Levinsen
- Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid
- Martin Arli
- Martin Lindstrøm
- Martin Spang Olsen
- Martin Østergaard
- Master Fatman - Morten Lindberg
- Mette Frobenius
- Mette Frobenius
- Mette Fugl
- Mette Korsgaard
- Michael Falch
- Michael J. D. Linden-Vørnle
- Michael Milo Jørgensen
- Michael Thomsen
- Michael Vesterskov
- Michael Winckler
- Michael Zile
- Michele Bellaiche
- Mikael Kamber
- Mikkel Beha Erichsen
- Mikkel Gundersen
- Mille Eigard Andersen
- Mina Harding Iranzad
- Mogens Dalsgaard
- Morten Wieghorst
- Naja Marie Aidt
- Niclas Heri Jákupsson
- Nicolai Bangsgaard
- Nicolai Moltke-Leth
- Niels Barfoed
- Niels Højlund
- Niels Krøjgaard
- Nikolaj Cederholm
- Nis Boesdal
- Odile Poulsen
- Ole Borum Kristiansson
- Ole Kåre Føli
- Ole Michelsen
- Ole Sohn
- Peer Kaae
- Per Pallesen
- Per Rock
- Per Vers
- Per Wimmer
- Pernille Højmark
- Pernille Aalund
- Pernille Aalund og Gitte Koldtoft
- Peter A. G. Nielsen
- Peter Abrahamsen
- Peter Brixtofte
- Peter Larsen
- Peter Lund Madsen
- Peter Mygind
- Peter Qvortrup Geisling (lægens bord)
- Peter Tanev
- Peter Vuust
- Peter Aalbæk Jensen
- Petro Mielczarek
- Povl Carstensen
- Preben Mejer
- Puk Elgaard
- Ralf Pittelkow
- Rasmus Kjær
- Rasmus Tantholdt
- Reimer Bo Christensen
- Reimer Bo Christensen og Niels Chr. Jung
- Rina Ottesen
- Romantic Strings
- Rune Green
- Samuel Rachlin
- Sanne Søndergaard
- Sebastian Dorset
- Sebastian Klein
- Selina Juul
- Sepp Piontek
- Siff Frederiksen
- Signe Lindkvist
- Sofie Stougaard & Ulrik Lynge
- Sonja Oppenhagen
- Steen Broen Jensen
- Steen Langstrup
- Stefan Fønss
- Steffen Brandt
- Steffen Jensen
- Steffen Kretz
- Steven Hart
- Stig Rossen
- Stig Tackmann
- Store Nørd
- Storrygeren
- STRESS Management - Johnny Schultz
- Successful Living
- Susse Wold
- Sussi La Cour (katja K)
- Suste Bonnén
- Svindlerne
- Synnøve Søe
- Søren Bramsted
- Søren Dahl
- Søren Kragh-Jacobsen
- Søren Lynge
- Søren Pilmark
- Søren Ryge
- Søren Østergaard
- Søs Egelind
- Tamra Rosanes
- Thomas Blachman
- Thomas Breinholt
- Thomas Mygind
- Thomas Skov Gaardsvig
- Thomas Thaulov Raab
- Thomas Vinterberg
- Thyra Frank
- Timm Vladimir og Katrine Engberg
- Torben Braüner
- Torben Jetsmark
- Torben Wiese
- Torben Zeller
- Trine Gregorius
- Trine Sick
- Troels Kløvedal
- Troels Kløvedal og Mikkel Beha Erichsen
- Uffe Stenstrop
- Ulrik Wilbek
- Vibeke Hartkorn
- Vickie Jo Ringgaard