Sæt kulør på Jeres kommune

OPLEV EN ANDERLEDES ARBEJDSDAG - MED LOTTE HEISE & THOMAS VOVEMOD

Onsdag 20. februar 2008 kl: 15:30

Med kærlige provokationer, skæve idéer, og sjove øvelser fi nder I mod, fokus og fornyet styrke til at gøre modvind til medvind.

Forandringsstorme og stressorkaner har længe hærget i de danske kommuner. De endeløse besparelser, kommunesammenlægningerne og de stigende forventninger fra stat og borgere har sat dygtige ledere og medarbejdere under et stærkt arbejdspres. Det kan være svært at fi nde tid og overskud til personlig udvikling og "vedligeholdelse" - eller til bare at gøre de små ting, som sætter kulør på hverdagen.

Oplev en anderledes arbejdsdag - med Lotte Heise & Thomas VovemoD
"Sæt kulør på jeres kommune" henvender sig til jer, som trænger til en farverig oase - en anderledes arbejdsdag i selskab med den kendte foredragsholder og debattør, Lotte Heise og erhvervslivets kreative vanebryder, Thomas VovemoD. Med kærlige provokationer, skæve idéer, og sjove øvelser fi nder I mod, fokus og fornyet styrke til at gøre modvind til medvind. I løbet af dagen skærer vi sammen ind til benet: sætter fokus på
den positive side af stress - og den sjove side af vanskelig problemløsning.

DAGENS PROGRAM:

Kulør på Kommunen er en stærk og multisanselig oplevelse i 4 akter som varer ialt 7 timer. Gi' en god dag til 25-?? ledere, medarbejdere, tillidsfolk eller en blanding.

1. Akt: Let dog din hverdag
Lotte kaster udfordrende lys over en lang række af de problemer, som tynger vores skuldre i dagligdagen og lægger op til en positiv debat.

2. Akt: Vind legeevnen tilbage
Med 3 små sjove og farverige øvelser viser vi, hvordan vi som kolleger kan få langt mere glæde af hinanden i hverdagen.

3. Akt: Frem med idéerne
Thomas afslører hemmeligheden om, hvordan enhver kan blive "kreativ på kommando". Vi går på jagt efter 200 farverige handlingsidéer som kan forbedre jeres hverdag.

4. Akt: Lad os starte imorgen
Efter en sjov og anderledes udvælgelse af de bedste idéer, afklarer vi sammen, hvordan I undgår at de bliver ved tanken, når hverdagen melder sig igen imorgen.


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk