Gensyn med Bogart

OLE MICHELSEN ER TILBAGE

Onsdag 26. november 2008 kl: 13:47

Ole Michelsen er tilbage igen som filmrekommandør og filmanmelder men nu i kød og blod og med hatten ved sin side.

Oplev en filmaften med klip og trailers fra forårets mest interessante biograffilm præsenteret af en mand med en uhelbredelig kærlighed til mediet og ikke mindst filmens mennesker, der pisker vores sanser og ernærer vores drømme.

Hør om det er lykkedes den danske instruktør Niels Arden oplev at overføre Stieg Larssons megasucces Mænd der hader kvinder til filmmediet.

Efter stor succes i Hollywood med Face/Off og Mission: Impossible er John Woo vendt tilbage til Kina, hvor han har lavet The Battle of the Red Cliff. Et historisk epos til 80 millioner dollars.

Cormac McCarthy's Pullitzervindende roman The Road er filmatiseret med Viggo Mortensen i rollen som en far, der strejfer rundt i et udbrændt USA med sin søn.

Vor egen Nils Malmros er aktuel med Kærestesorger. Og Will Smith portrætterer en mand, der rydder op i sin fortid med gode gerninger i Seven Pounds.

Det og meget andet kan opleves i selskab med manden, der i 17 år bestyrede filmmagasinet Bogart.

Læs om flere af Ole Michelsens foredrag


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk