Tørfisk på Rådhuspladsen

FISKENS DAG

Onsdag 8. september 2010 kl: 15:43

Tørfisk er klar til at invadere hovedstaden, endda på selvste Rådhuspladsen. Det sker lørdag den 11. september kl. 11.30 i forbindelse med Fiskens Dag i København.

"Vi føler det som en stor ære og glæder os meget til at vise Kjøwenhavnerne hvad både den ene og den anden slags fisk kan bruges til", siger Tørfisk.

Alle i Tørfisk har relationer til fiskeriet og de 2xBent (Kirk og Bro) brænder meget for erhvervet, idet de begge til daglig arbejder meget tæt på fiskeriet. Anker og Bent fra Tørfisk skal også optræde som autionarius ved en fiskeauktion.

Der er et flot og stort program hele dagen på Rådhuspladsen. Smagsprøver, fiskefrokoster til små penge, boder hvor man kan købe fisk med hjem og meget mere.

I løbet af dagen kan man også møde 20 fiskere fra Thorsminde som viser hvordan de fisker og renser fangsten. En stand med bådebyggeri er der også, så der er masser af fiske-ting at se på.

Læs mere om Tørfisk her


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk