Nyt foredrag fra Lotte Heise

KIRKEFOREDRAG

Mandag 23. maj 2011 kl: 13:27

Næstekærlighed er omsorg for andre mennesker og det at føle sig ansvarlig for ethvert medmenneskes velfærd uden hensyn til hvem de er, hvordan situationen er eller hvorfor de skal have din "kærlighed" eller hjælp!

Næstekærligheden er et eksempel på en aktiv, udadvendt kærlighed.

Det er de færreste der kan sige aktivt "nej" til begrebet Næstekærlighed. Det er et smukt ord, som de fleste af os, har et forhold til i en eller anden forstand. Men det er faktisk både svært og kompliceret at være ægte næstekærlig.

Lotte Heise har troet på Gud, siden hun som lille opfandt sin egen aftenbøn, da hun følte sig forladt, fordi hun ikke havde lært en, og fordi hun syntes at Fadervor var for kort!!

Når Lotte Heise drager ud i de danske kirker med sit enkle, klare kristne budskab - vil de fleste rejse fra kirkebænken med en fornemmelse af at forstået noget grundlæggende og have lyst til at gøre en forskel - for andre og sig selv!

Lotte Heise fortæller om Næstekærlighed og Medmenneskelighed, så høj som lav, og ung som gammel næsten kan smage ordet. Lotte Heise har i over 2 årtier taget pulsen på Danmark, danskere og især vores moral, og med stor kærlighed og forståelse kommer Lotte ind på hvorfor det er så vanskeligt at gøre det rigtige - selvom man egentlig godt ved hvad det rigtige er:

- Hvorfor er der så få der rejser sig i bussen for andre?
- Hvorfor orker vi ikke snakke med den gamle, ensomme underbo?
- Hvorfor vender vi ryggen til, når vi ser et barn blive overfuset eller slået af sine forældre?
- Hvorfor gider vi helt ikke være sammen med dem der er svage og syge?
- Og hvorfor skal vi spørges før vi hjælper?
- Hvorfor findes der byer hvor ingen holder døren for hinanden?
- Hvorfor smiler vi aldrig når vi ser 3-4 mørkhårede drenge?

Book Lotte Heise eller besøg hendes hjemmeside lotteheise.dk


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk