Nye foredrag fra Ulrik Wilbek

FOREDRAG OM LEDELSE OG KOMPETENCER

Onsdag 27. februar 2013 kl: 16:33

Ulrik Wilbek er nu ude med tre nye foredrag. 1) Ledelsesmæssige udfordringer i et præstationsmiljø. 2) Bring Kompetencerne i spil (Hvordan får vi det optimale ud af medarbejderne) og 3) Mit liv som landstræner (udbydes fra 2014)
Derudover er det muligt at bestille foredrag omhandlende ledelse og motivation, der målrettes til den enkelte virksomhed

Hvis nogen skulle være i tvivl har Ulrik Wilbek (født 1958) virkelig noget at øse af. Ulrik Wilbeks evner til at skabe holdpræstationer og store sportsresultater har gjort ham til en yndet foredragsholder. Sideløbende med en aktiv karriere som blandt andet landsholdsdeltager er Ulrik også forfatter til flere bøger som "Forskellighed gør stærk - ledelse med et menneskeligt ansigt" (1997), "Tro på dig selv - min vej til at udvikle og motivere mennesker" (2006) og "Gør en forskel" (2010).

Et foredrag med Ulrik Wilbek er et inspirerende møde Ulrik, der på baggrund af sine erfaringer fra håndbold på eliteplan vil fortælle om ledelse, kompetencer og Ulrik Wilbeks liv som landstræner.

Derudover er det muligt at bestille foredrag omhandlende ledelse og motivation, der målrettes til den enkelte virksomhed.


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk