Mikkel Beha Erichsen & Troels Kløvedal

FOREDRAG, ERINDRINGER, REJSEBESKRIVELSER

Fredag 11. april 2014 kl: 13:36

Oplev Troels Kløvedal og Mikkel Beha Erichsen, når far og søn tørner sammen og giver dig en jordomsejling.

Troels Kløvedal og Mikkel Beha Erichsen fortæller om et liv med rejser - sammen og hver for sig - om glæden ved at rejse og opleve verden sammen med sin familie. Troels Kløvedals foredrag forevises i Power Point, han har digitaliseret alle sine 30 film gennem de sidste 40 år hvilket gør at han kan fremvise levende filmklip i sine fortællinger fra de mange togter på de syv have.

Først fortælles der lidt om skibets historie og om hvordan det hele startede i tresserne, hvor en helt anden verden, end den vi kender nu, lå åben. Han fortæller om kulturer og øriger der ligger derude, hvor man kun kan komme til hvis man bygger en båd og sejler derud.

Herefter går Mikkel Beha på og fortæller hvordan hans mor og far købte Nordkaperen sammen med nogle venner da han var 6 måneder gammel, dermed var hans skæbne, så at sige, besejlet. Siden da har Mikkel besøgt 51 lande rundt om i verden. Dels med Nordkaperen, men også som skipper på eget skib, som rejsende journalist, og på eventyr med sin egen familie. Mikkel viser billeder og tv-klip og fortæller om glæden ved at se en ny horisont dukke op af disen, om frygten ved at stige 900 meter ned i en Polsk kulmine, venskabet med en polynesisk høvdingesøn, om at lyve sig ind på en systue i Bangladesh under påskud af at være tøjindkøber, og spændingen ved at tage på natlig harpunjagt med gode venner, og en hel masser hajer.

Foredraget slutter med fælles spørgerunde.


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk