Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI

Mandag 18. juli 2016 kl: 09:43

Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!

Skal du have musik og rabalder til din næste fest, så er Munch & Broderskabet noget for dig. Med stor loyalitet fortolker bandet Kim Larsen og Gasolin' for fuld udblæsning!

Anders Munch har nu været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin'-show i mere end 20 år, og festen fortsætter. Anders spiller til alt - lige fra konfirmationsfester og Go'aften Danmark til koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Færøerne.

Du kan få det show, der passer dit arrangement bedst. Er det Anders, du skal have ud til et indslag med blot ham og hans guitar, eller skal den have fuld gas med hele det festlige og underholdende band, så løfter vi opgaven.

Du kan både booke Anders Munch solo, som duo eller hele pakken med det spilleglade Broderskabet. Når de 4 herrer entrerer scenen, skal du forberede dig på en oplevelse, du sent vil glemme. Der er dømt fest - og det vel at mærke på den fede måde. Få Rita, Rabalderstrædet, Længes Hjem, Tarzan Mama Mia, Jutlandia og alle de andre - så du tror, det du hører, er løgn.

Hvad kan du forvente....
Anders Munch og resten af Broderskabet vægter den "rene vare". Intensitet og dynamik - og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken. Anders har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin' og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik. På kopitro vis bevæger Anders sig gennem et univers af sange, der aldrig går i glemmebogen.

Vil du sikre dig en succesoplevelse til dit næste arrangement - så book Anders Munch allerede nu!


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk