Singers

Acappella, Pop, Jazz

Singers startede i 1993 og de sang deres første job på Cafe Luna i København. Singers har spillet rigtig mange jobs i alle de år der er gået siden, ligefra store festivals i udlandet til små spillesteder i Danmark. Singers har også sunget på f.eks Oslobåden.

I 2003 fejrede Singers deres 10 årsjubilæum med en stor koncert i Copenhagen JazzHouse hvor Singers inviterede nogle af de tidligere medlemmer til at komme og synge med.


Singers består af:
CHRISTINA BOELSKIFTE - Uddannet på Rytmisk musikkonservatorium i København. Er sopran, dvs. den af pigerne der synger de lyseste stemmer. Christina Boelskifte har stor erfaring som korsanger for diverse artister såvel danske som udenlandske. For tiden er hun i gang med at søsætte mit eget solo projekt og CD'en "Ready for love".

VIVI JAKOBSEN - På pigesiden i Singers bygger hun klanglig bro mellem lys og mørk. Vivi Jakobsen kan godt lide, når musik og tekster er lige ud af posen og kommer fra hjertet, og hun holder meget af country, gode gedigne popballader og sej tilbagelænet rock. Oprindeligt er Vivi Jakobsen bassist og sanger, og op gennem 70'erne og 80'erne medvirkede hun som sådan på flere pladeindspilninger. I dag deler Vivi Jakobsen min tid mellem Singers, familie og et deltidsjob.

HELLE HENNING - Synger "alt" i Singers dvs. den dybeste af pige-stemmerne og hun har altid opfattet sig selv som både sanger og musiker. Helle Henning har ligesom Mads og Christina gået på Rytmisk Konservatorium. Ved siden af Singers har Helle Henning sit eget projekt og hun er lige ved at være færdig med sin 2. solo-CD som er en blanding af pop, folk & jazz med danske tekster. Herudover er hun instruktør og korsanger på rigtig mange tegnefilm.

CLAUS STORGAARD - Er tenor i Singers - dvs den person, der synger den lyseste herrestemme. Ofte udgør Claus Storgaard også den percussive rolle i orkestret, hvilket han selv har stor glæde af. Claus Storgaard eksperimenterer meget med at lave forskellige trommelyde og beats, så han hele tiden udvikler sit vokale trommesæt.

MADS ENGGAARD - Har sunget det meste af sit liv og i Singers er han så det nogle kalder "baryton", en blanding af bas og tenor. Mads Enggaard synger den midterste af herrestemmerne, mellem Claus og Thomas. Er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium, og synger en masse kor både live, på TV og CD. Mads Enggaard arbejder også på en soul/R'n'B-plade med sine egne sange. Mads kan godt lide at han i Singers både kan synge backing og lead (for at bruge nogle gode danske termer), og at han kan arbejde sammen med andre, der ligesom ham elsker at synge...

THOMAS OLORENSHOW - Stiftede gruppen i 1982. Er Singers' hovedarrangør og bas/percussion mand. Specialist i rytmisk kormusik, leder teaterkoret Rockræm, underviser i rytmisk korledelse og er jævnligt gæstelærer/inspirator for kor og vokalgrupper. Thomas er cand.mag i musik og engelsk. Arbejder til daglig som administrator på NCB.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Singers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Singers

For booking af Singers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Singers
Se video med Singers

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere