De Fire

Danseorkestre

"De Fire" er navnet på et nyt danseorkester, der startede op i foråret 2007. Orkestret består af 4 særdeles rutinerede herrer, der hver for sig har op mod 30 års erfaring i kunsten at spille for og underholde et danse lystent publikum.

Orkestret spiller en bred vifte af stilarter fra 50'er og 60'er musik, over 70'ernes rock og disco musik, til de nyere ting af såvel danske som udenlandske kunstnere. Orkestret mestrer at blande den musikalske cocktail, der gør at dansegulvet hurtigt bliver trangt, hits, evergreens og "landeplager" fra de sidste 5 årtier.

De Fire kan bookes til mangfoldige lejligheder: firmafest, foreningsfest, halbal, rund fødselsdag eller bryllup, for at nævne nogle eksempler. - Orkestret vil altid i stand til at tilpasse sig den aktuelle opgave, ikke mindst i kraft af et enormt repertoire.

De 4 er Johnny Pedersen på klaver, synths og sang, Lars Bøgh Olsen på guitar og sang, Jens Skovholm på trommer og sang og Jens Ole Lykke Andersen på bas og sang.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De Fire er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på De Fire

For booking af De Fire ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret