Lizzie

Ramt i natten ...

Lizzie
- fra Torshavn til amerikanske top-rappere og danske tekster

Lizzie
"Ramt i natten"

Danmark blev ramt af halvt færøske halvt islandske Lizzie, allerede da hun som 4-årig tog flyveren til København og vandt en sangkonkurrence. Som 14-årig tog hun tilbage til Danmark for at gå på musikefterskole og musikhøjskole og for at tage studier i musikteori. Som 24-årig blev det alvor, da "Ramt i natten" blev sat i svingninger som P3's "Ugens Uundgåelige".

Siden har Lizzie været en af de allermest spillede kunstnere i radioen. Hun har ligget nummer 1 på alle store download-hitlister, hun har fået en platinplade for et salg på over 15.000, og hun har haft 70.000 besøg på sin MySpace-side.

Nu - den 11. februar - udkommer albummet "Ramt i natten".

I årene inden har Lizzie gået målrettet efter sangkarrieren. Hun har sunget i kor og i bands, hun har arbejdet med engelsksproget R&B og hiphop producere, og hun har både varmet op for og jammet og indspillet med nogle af de største amerikanske hiphop-stjerner.

Den nu 25-årige sangerinde blev ramt af det danske, da hun sang duet med Alex på hans album "Ta' det tilbage", og efter det begyndte hun selv at skrive på dansk.

" - Jeg var overrasket over, hvor fedt det føltes at synge på dansk! Jeg har altid sunget og skrevet engelske tekster, så det var lidt mærkeligt for mig også at skrive på dansk, men nu er jeg virkelig blevet glad for det. Og så vidste jeg bare, at musikstilen skulle være R&B og 80'er-pop, fordi jeg elsker Anne Linnet og Sanne Salomonsens lyd fra dengang." siger Lizzie - som i øvrigt føler sig en hel del dansk efter 11 år i Danmark, hvor hun ved siden af musikken har været bartender.

Sangene på "Ramt i natten" handler om kampen for kærligheden, flirten og - som i anden single "Dans med mig" - festen. Og så fastslår Lizzie på "Blow Up" og "Hvorfor valgte du mig?", at man skal gøre dét, man er bedst til, og ikke finde sig i at en partner vil ændre på en.


"Ramt i natten" udgives af ArtPeople.

1982: Født d. 30. oktober i Torshavn, Færøerne og døbes Ann Elisabeth Berg. Færøsk mor, islandsk musiker-far, enebarn og vokset op i både Torshavn og i Reykjavik, Island.
" - Hele min fars familie er musikere, min far spiller jazz og rock og har bl.a. indspillet med Sanne Salomonsen. Jeg havde det godt med at vokse op i to forskellige lande. Jeg følte mig lige meget hjemme, begge steder".

1997: Musikefterskole i Helsingør.
" - Det var da et stort og ensomt skridt som 14-årig at flytte til Danmark, men musikken trak".

2000: Var med i pigegruppen Matiloe der hittede på Dancecharten.
" - Dengang ville jeg gøre meget for at komme ind i musikken, og det gav mig da noget erfaring. Men efter det besluttede jeg mig for aldrig mere at prøve auditions, konkurrencer og færdigskrevet musik".

2001: Musikhøjskole og musikteori på Rytmisk Center i København.
" - Min fortsatte jagt på en musikkarriere. Der lærte jeg meget".

2004: Mødte efter en D12-koncert i København rapperen Proof som indspillede en duet med hende og spillede hendes musik for Eminem.
" - Proof ringede flere gange, men desværre strandede hans interesse for min musik på uenigheder mellem vores daværende selskaber, og så døde han jo".
Varmede op for 50 Cent i Reykjavik.
" - Det var en fed fornemmelse at varme op for 50 Cent med en islandsk rap-gruppe, foran 8.000-10.000 mennesker.

2005: Opvarmning for Mobb Deep i Amager Bio, jammede med Will I.Am og Taboo fra Black Eyed Peas i Madness 4 Real-studiet efter deres koncert i K.B. Hallen, og blev inviteret i studiet i New York med Gang Starr rapperen Guru efter hans koncert i Vega.
" - Det var fedt at varme op for Mobb Deep med mit eget musik og det var super inspirerende at jamme og freestyle med Black Eyed Peas. Desværre blev det ikke til så meget indspilning med Guru".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lizzie er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lizzie

For booking af Lizzie ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Lizzie

 Lizzie
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: