Mette Kirkegaard

Sangskriver

Mette Kirkegaard er en københavnsk sangskriver med jyske rødder. Hun skriver sange på engelsk og på dansk. Hun er albumaktuel med sit dansksprogede album "Trådløse Drømme" - og udgav i 2007 det engelsksprogede anmelderroste album "Heart Against Rock" (begge Gateway Music). Fire af fem stjerner i Nottingham Evening Post, *** Gaffa, ****Kultunaut.

Når Mette synger solo, duo og trio er lyden intens, følsom og nordisk, med crossover til amerikansk lyd. Hun spiller fra 15 min. til 2 x 45 min. - fra kort event til koncert i kirker, cafeer, festivals, medborgerhuse, musik-, kunsthuse og -klubber.

"Sangene er sjælebilleder fra det indre univers - de er abstrakt fotografiske," har folkemusikeren Rod Sinclair udtalt. Der er også spor af keltisk i vokal- og lydbilledet. Ikke tilfældigt har Mette haft hyret den irske producer Dave Hennessy på to albums nu.
Mette har boet i USA og England. Hun har desuden optrådt både i London, Nottingham, Berlin, New York, Dublin, Donegal, San Fransisco, på krydstogt, samt i radio og lokal-tv i New York.

Sangerindens video til sit kommende album er filmet i USA's vilde natur. Hendes første single In a Cafe har været playlistet i Dansk P4 og spillet i Svensk P3.

Mette spiller i forskellige konstellationer, i flere år med Tao Højgaard, som er en lovende bebop orienteret, nyskabende jazzguitarist, og i mixet med Mettes folk-lyd, bliver der tale om en anderledes duo. Sangerinden og guitaristern optræder også med den klassiske, temperamentsfulde pianist og vokalist Teresemarie Lisiux, hvor de eksperimenterer med genremix af folk og klassisk /rock tilsat maleri, digtning.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mette Kirkegaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mette Kirkegaard

For booking af Mette Kirkegaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Mette Kirkegaard

 Mette Kirkegaard
Se video med Mette Kirkegaard

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: