Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen management

Man kan hyre Anders Lund Madsen til at holde foredrag eller som konferencier, hvis man føler behov. Han er knusende dygtig - og også morsom. Igennem de seneste fem år har Anders været en af Danmarks mest efterspurgte og afholdte foredragsholdere, og dét er ikke tilfældigt.

NYT NYT show: Sig noget!
Noget så opsigtsvækkende som et alvorligt foredrag af Anders Lund Madsen, der ellers har gjort en karriere ud af ikke at tage tilværelsen alt for seriøst. Men nu er han 52 år gammel og 26 år i så godt som alle afkroge af det danske mediebillede har lært ham en forholdsvis unik tilgang til sin omverden, som han nu er klar til at fortælle om.
Som en af de eneste danske mediemennesker er Anders Lund Madsen kendt for at kunne skifte fra at være sjov til at være alvorlig uden at miste troværdigheden nogen af stederne. Dette kræver en ret enestående evne til at se folk i øjnene og kommunikere med dem på en måde, så de ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Dette er selvfølgelig mægtig effektivt, når man skal interviewe døende mennesker på et hospice eller skizofrene på en lukket afdeling, men det er mindst ligeså vigtigt, når man taler med en popstjerne eller en statsminister. Og hemmeligheden er tilstedeværelse og ærlighed og mangel på frygt for at kvaje sig.
Hvis man kan dét, så kan man tale med alle om alting, og hvis man kan det, så har man virkelig ikke noget at frygte, hverken på jobbet eller i privatlivet.
Følgelig er dette foredrag henvendt til virksomheder, grupper og enkeltpersoner, der af forskellige årsager har behov for inspiration til at optimere kommunikationen. Der vil være masser af gode eksempler og også praktiske øvelser, og selv om det er alvorligt, vil der også være masser af latter. Det skal jo helst ikke blive kedeligt at blive klogere.

NYT show: Stof
Verden er superindviklet, alting går så stærkt, og mange går ned med stress bare ved at prøve at forstå en lillebitte smule at det hele. Men nu er der en løsning! Og hvis De har tre kvarter at investere, så vil Anders Lund Madsen vise Dem dét, De for længst måske har opgivet at finde: Den røde tråd. Som er vævet af et ganske særligt stof.

"Forstå det stof, og fat livet", siger Anders Lund Madsen og tilføjer, "eller bliv forvirret på et langt højere plan."

Det Nye Roadshow
Profilér din virksomhed, præsentér jeres nye chef, eller vis, hvad I kan - på den fede måde. Med kommunikationsvidunderet Anders Lund Madsen som fødselshjælper bliver ellers så akavede eller kedsommelige pligter til den rene fornøjelse for alle. Takket være erfaringen fra tre års ugentlige direkte talkshows på DR1 kan vi nu tilbyde Anders Lund Madsen som ankermand i et skræddersyet talkshow, der passer lige præcis til Dem, Deres virksomhed, kommune eller hvem, der måtte have behov for at præsentere/profilere/genopvække/forklare nærmest hvad som helst overfor en forudsætningsløs forsamling.

Det kan være den nye kommunaldirektør. Det kan være sammenlægningen af to divisioner. Det kan være den kommende kampagne. Eller sågar én, der bare ønsker at fremstå sympatisk overfor en gruppe mennesker, men som ikke umiddelbart aner, hvordan man gør.

Anders Lund Madsen ved det. Han har gjort det 53 gange før, og han vil med glæde gøre det for Dem og Deres medarbejdere/kunder/venner igen. Det eneste, De skal komme med, er hovedpersonen - så sørger vi for profileringen og frem for alt den gode stemning.

Anders har i de seneste par år blandt andre profileret Aalborg Teaters nye direktør Morten Kirkskov, Bornholms borgmester Winni Grosbøll, Aalborgs borgmester Henning G, jensen, AABs sportsdirektør Lynge Jacobsen, Ikast-Brandes borgmester Carsten Kissmeyer samt viceborgmester Preben Christensen, Aarhus Universitets rektor Lauritz Holm-Nielsen samt dekan ved Det Naturvidenskablige Fakultet Erik Meineche Schmidt, rockstjerne Johnny Madsen, jyden Jacob Hauggaard, PWCs administrerende direktør Garsten Gerner og fodboldspilleren Kenneth Emil Petersen.

Hvad kan Anders?
Anders Lund Madsen ved det meste om det meste. Og det er vigtigt. Men det afgørende er, at Anders Lund Madsen kan tilegne sig ny viden og formidle selv komplekse problemstillinger og sagskomplekser, således at snart sagt alle-og-enhver bliver i stand til at forstå dem. Og oven i købet på en underholdende måde. Anders Lund Madsen er dybest set det mest moderne menneske i det her land, fordi Anders Lund Madsen mere end nogen anden herhjemme har forstået, at fremtiden - og nutiden er fremtiden - tilhører dem, der kan omstille sig og lære nyt uden at gå i panik.

Og så er Anders Lund Madsen sjov. Kom det med, at Anders Lund Madsen også er sjov?

For det er han. Man kan hyre Anders Lund Madsen til at underholde på det almene plan. Det kan være om sig selv, om dyr, om literattur, om det moderne mediebillede, om historie, om geografi eller endog om rusmidler. Det eneste, Anders absolut ikke ved en brik om, er vitser med sex.

Man kan også hyre Anders Lund Madsen til at underholde på det specifikke plan. Hvis De for eksempel har en virksomhed, der producerer gaze til forbindinger, så kunne De hyre Anders til at underholde Deres medarbejdere efter en lang og muligvis lidt tør temadag om fremtiden indenfor bandager - med afspring i emnet - og garanti for en ny vinkel på samme. Med andre ord både underholdning og kreativt input. Bare i det seneste halve år har Anders underholdt om bundlakeringer, auto-ophug, kommunal børnepasning og padder. Blot for at tage et par eksempler.

Om Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen er født den 15. oktober 1963, og siden er det i store træk gået godt. I 1973 fik Anders Lund Madsen en andengradsforbrænding på den venstre tommelfinger, fordi Anders Lund Madsen holdt et defekt romerlys i hænderne. Ellers har der ikke været den store dramatik i Anders Lund Madsens liv. Man kunne jo godt ønske sig at være blevet bidt af en løve eller at have skjult illegale blade under krigen eller noget, men træerne vokser ikke ind i himlen, og lidt har også ret.

Øvrige highlights fra Anders Lund Madsen's liv:

Jeg har rørt ved Prins Henrik i maj 1994.

Madonna har smidt mig ud af Grand Hotel i Stockholm, fordi jeg havde sælskindsbukser på.

Leonard Cohen har lovet mig en middagsaftale med hans datter, der engang har bestyret en telefonsex-hotline i Los Angeles.

Jeg har engang holdt vejret i 3.02.38 minutter.

Det er vist dét.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Lund Madsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Lund Madsen

For booking af Anders Lund Madsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Anders Lund Madsen

Det Nye Road Show

ANDERS LUND MADSEN

Profilér din virksomhed, præsentér jeres nye chef, eller vis, hvad I kan - på den fede måde. Med kommunikationsvidunderet Anders Lund Madsen som fødselshjælper bliver ellers så akavede eller kedsommelige pligter til den rene fornøjelse for alle.

Takket være erfaringen fra tre års ugentlige direkte talkshows på DR1 kan vi nu tilbyde Anders Lund Madsen som ankermand i et skræddersyet talkshow, der passer lige præcis til Dem.

Det kan være den nye kommunaldirektør. Det kan være sammenlægningen af to divisioner. Det kan være den kommende kampagne. Eller sågar én, der bare ønsker at fremstå sympatisk overfor en gruppe mennesker, men som ikke umiddelbart aner, hvordan man gør.

Anders Lund Madsen ved det. Han har gjort det 53 gange før, og han vil med glæde gøre det for Dem og Deres medarbejdere/kunder/venner igen. Det eneste, De skal komme med, er hovedpersonen - så sørger vi for profileringen og frem for alt den gode stemning.

Anders har i de seneste par år blandt andre profileret Aalborg Teaters nye direktør Morten Kirkskov, Bornholms borgmester Winni Grosbøll, Aalborgs borgmester Henning G, jensen, AABs sportsdirektør Lynge Jacobsen, Ikast-Brandes borgmester Carsten Kissmeyer samt viceborgmester Preben Christensen, Aarhus Universitets rektor Lauritz Holm-Nielsen samt dekan ved Det Naturvidenskablige Fakultet Erik Meineche Schmidt, rockstjerne Johnny Madsen, jyden Jacob Hauggaard, PWCs administrerende direktør Garsten Gerner og fodboldspilleren Kenneth Emil Petersen. De københavnske borgmestre Pia Allerslev, Ninna Thomsen, Anna Mee Allerslev og Mikkel Warming samt skuespiller Mick Øgendahl.

Kontakt os allerede i dag for mere infomation på tlf. 7020 3648

Anders Lund Madsen

Oplev Mælkebøtteruten med Anders Lund Madsen
På tur gennem det glemte Danmark, det endnu ikke opdagede Danmark, og det Danmark der hele tiden er lige foran ens øjne


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Anders Lund Madsen
Se video med Anders Lund Madsen

Get the Flash Player to see this player.

Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere