Basix

A capella i verdensklasse

Basix intimkoncert - kom tæt på!
Inspireret af pop-, rock-, jazz-, R'n'B- og soul-traditionen, synger de 6 fyre i Basix sig direkte ind i hjertet på publikum med et repertoire, hvor egne kompositioner går hånd i hånd med innovative arrangementer af nogle af tidens mest gedigne numre.

Basix finder barstolene frem og inviterer til en nærværende rørende aften hvor publikum får lov til at komme helt tæt på de 6 sangere. Omdrejningsunktet er stadig fremragende a cappella, men ved disse koncerter er der skruet ned for tempoet og op for kontakten.

"Vi havde en fantastisk dejlig koncert med Basix i Ferslev Kirke. Der var rigtig god stemning, og folk klappede så hvælvingerne var ved at falde ned! En koncert på et højt musikalsk, teknisk og prefessionelt plan!"

Inger Marie Jakobsen
Organist Ferslev Kirke

Siden 1999 har Basix præsenteret førsteklasses a cappella musik (musik uden instrumenter) for fans i hele verden. Med shows karakteriseret af stærke vokale præstationer, humor og varme, har fyrene overvældet deres publikum ved et utal af koncerter på spillesteder og festivals, i kulturhuse, teatre, kirker og skoler, på konferencer, ved private arrangementer m.m.

Dansk Melodi Grand Prix 2001 sparkede for alvor gang i Basix' karriere, da de med en flot samlet 2. plads og fagjuryens topkarakter imponerede alle med deres iørefaldende og utraditionelle bud på en vindersang, "I Australien".

Siden er det blevet til en lang række mindeværdige koncerter, hvor Basix har optrådt alene og sammen med navne som Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Jette Torp, Jimi Jørgensen m.fl. Også i radio og på TV har Basix flere gange gjort sig bemærket. Senest i november 2004 i DR´s "Det store juleshow", hvor de optrådte med bl.a. Mick Hucknall (Simply Red), Westlife, Ana Johnsson, Lars H.U.G., Søs Fenger, Sissel Kyrkjebø, Bent Fabricius Bjerre og Radiounderholdningsorkestret.

Også det internationale publikum har fået øjnene op for Basix' kvaliteter. I 2004 vandt de den prestigefyldte amerikanske CARA-award for sangen Come Together, og i Europa er det blevet til flere succesfulde koncertturnéer i Tyskland, Østrig og Schweiz.

I 2001 udgav Basix deres debutalbum "The grass" og for første gang i danmarkshistorien solgte et a cappella-album guld. I adskillige uger lå albummet blandt top 10 på Danmarks officielle hitliste. Siden er det blevet til endnu en succesfuld udgivelse, "Embodiment" (2003), og i november 2005 udkom Basix' første juleplade, "Christmastime".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Basix er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Basix

For booking af Basix ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 BaSix
Info
Presse
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere