Superkids the future

Den næste generation af FLYING SUPERKIDS

Superkids the future er nogle helt specielt talentfulde gymnastikbørn, der er på nippet til at slippe igennem nåleøjet til et af verdens bedste børneshowhold.
Disse børn er på det sidste trappetrin op til at være en del af FLYING SUPERKIDS - derfor kaldes de "Fremtidens Superbørn".

Holdet består af ca. 30 gymnaster i alderen 6-12 år og optræder med FLYING SUPERKIDS' kendte blanding af gymnastik, akrobatik, dans & tumbling.

Deres showindslag er et energisk mix af det bedste fra gymnastikkens verden - dobbelt-saltoer & flik-flakker, håndstand & spagat, sjippetove og hulahopringe og vigtigst af alt - livsglæde.

I børnenes hverdag og træning lægges der stor vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt at lave gymnastik. Børnene må f.eks. ikke være i træningssalen mere end 2½ time, 3 gange om ugen.

Glæden ved gymnastikken er altid i centrum, og det kan ses på børnene, når de optræder!

På trods af at børnene ikke helt er FLYING SUPERKIDS endnu, har holdet med "den nye generation" allerede optrådt i Portugal, Polen, Tyskland og naturligvis rundt omkring i Danmark.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Superkids the future er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Superkids the future

For booking af Superkids the future ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Superkids the future
Se video med Superkids the future

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: