Disneyland Law

Danmarks vildeste D-A-D tribute band!

Sleeping my day away, I won't cut my hair, Bad Craziness, Soft Dogs, Scare Yourself, Laugh and a half, It's after Dark.

Listen over populære D-A-D hits er lang og de er alle med, når Disneyland Law fyrer den af. Disneyland Law er garant for fulde huse og masser af glade mennesker der fester igennem. For uanset om man er 40 eller 15 år er D-A-D en uundgåelig del af fortidens soundtrack.

Blandingen af melodiske rocknumre og stemningsfulde ballader gør, at musikken appellerer lige godt til kvinder og mænd. Der er altid gang i fællessangen, og Disneyland Law er bandet, der sparker røv - hver gang!

Det er ikke tilfældigt, at bandet har valgt at bruge nummeret "Disneyland Law" fra pladen "Riskin' it All" som bandnavn. For tilgangen til D-A-Ds musik er, at D-A-D er LOVEN, og loven skal overholdes! Navnet rammer præcis ned i det, de ønsker med bandet: At spille D-A-Ds musik sådan som D-A-D har tænkt det.

Og det gør de! Når Disneyland Law går på scenen er alle detaljer i musikken på plads, både de særegne country-rock riffs og den karakteristiske Binzer-skærebrænder vokal. Det lyder fuldstændig som D-A-D og deres sceneoptræden er mindst ligeså fyldt af Bad Craziness, I'll Will, Empty Heads og Wild Talk som D-A-D's egne legendariske liveoptrædender.....


Bandet er:
Brian Hansen: Trommer og kor
Jan Saugstrup: Bas og kor
Mikkel Pedersen: Guitar og kor
Claus Rasmussen: Guitar
Thomas K. Olesen: Vokal, motorsav og benzindunk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Disneyland Law er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Disneyland Law

For booking af Disneyland Law ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Disneyland Law
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: