Alien Beat Club

Sanggrupper

Alien Beat Club (eller forkortet ABC) er en dansk popgruppe der består af Kasper Spring Ehlers, Marcel Mark Gbekle, Patricia Namakula Mbabazi og Stephanie Lykkehøj Gudmundsen. Gruppen er mest kendt for sin deltagelse i X Factor 2009, hvor de blev nummer to.

Patricia, Kasper, Marcel og Stephanie stillede hver især op til audition og gik videre som soloartister. Blachman fravalgte dem, men Remee så deres potentiale og fik en ide - han ville samle dem i en gruppe.

Patricia, Kasper, Marcel og Stephanie er navnene på de fire unge, som af Remee er blevet sat sammen i en gruppe. Drømmen for alle fire var at få succes som soloartister, men sådan skulle det ikke gå, i hvert fald ikke hvis det stod til Remee, som har høje forventninger til gruppen.

- Da Remee først henvendte sig og beskrev sin ide, blev jeg lidt forvirret. Men det har vist sig at være super fedt, og jeg er rigtig glad for at være en del af gruppen, fortæller Marcel.

Også Patricia og Kasper var lidt skeptiske og overvejede stærkt at sige nej til tilbuddet, men hos Stephanie var det ren begejstring:

- Jeg blev vildt glad, da Remee henvendte sig til mig, og jeg er meget smigret over at blive valgt ud til hans gruppe, lyder det fra en smilende Stephanie.

Patricia, Kasper, Marcel og Stephanies individuelle ambitioner er nu blevet til fælles ambitioner, og de har fundet sig godt tilpas i de nye roller, de har fået tildelt. Troen på, at det kan fungere, og at de kan nå langt sammen er stærk, og nu handler det for dem bare om at klø på og at få deres stemmer til at spille optimalt sammen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Alien Beat Club er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Alien Beat Club

For booking af Alien Beat Club ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Alien Beat Club
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere