Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Julekoncert

1. November 2010 udkommer "Julen Varer Længe " med Kaya og Ole, der har indspillet en række af de mest kendte jule klassikere for børn og deres voksne.

Kaya Brüel har sammen med Ole Kibsgaard og et hold veloplagte musikere udgivet succes cd'erne "Jeg fandt en sang på vejen" og "Med Dannebrog På Næsen" med sange komponeret af Kaya's Oldefar i 50'rne til Halfdan Rasmussens tekster. Cd'erne har solgt over 20.000 eksemplarer og høstet anmelder roser, guldplader samt en Danish Music Award for bedste børneudgivelse. Nu har de samlet holdet igen, og helt i samme ånd som på de foregående udgivelser, indspillet Julesange der kan danses til, og synges med på af hele familien.

En festlig koncert i Julehjerternes tegn.

Ole og Kaya giver en råhyggelig og julefestlig koncert for nisser, børn og godtfolk! Der bliver varmet godt op for Julekedlen, så den damper og emmer af julestemning og sød musik. Dans og syng med på de gamle klassikere, som "På loftet sidder nissen", "Der lå en lille pebernød", " Højt fra træets grønne top" og alle de andre gode og sjove julesange.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

For booking af Kaya Brüel og Ole Kibsgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: