De 3 Kgl. Tenorer

sangen får vinger

Skal det være med stil, men også med smil, gøres det med én af de fester, som man husker lang tid efter. Underholdningen skal være perfekt, og samtidigt kalde på varmen i sindet.

Hvad kan da være et mere sikkert valg end et kongeligt indslag med varme og humor, som man oplever det, når De 3 Kgl.

Tenorer står for underholdningen. Tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist har fundet sammen, med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber, m.fl., eller nogle af vore egne, danske evergreens.

Genkendelsens glæde er én af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse 3 dygtige kgl. sangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer.

Sune Hjerrild er blevet udråbt som sin generations danske Italienertenor. Flere anmeldere betegner Sune Hjerrild som indbegrebet af den fødte sanger: Hans stemme leverer let og uforceret de smukkeste, lyriske klange - ledsaget af et totalt nærvær og en sjælden udtryksevne på operascenen.

Peter Steen Andersen er solist fra operakoret på Det Kgl. Teater. Han har, gennem sit virke som operasanger, gjort det til en livsopgave, at sprede livsglæde gennem sang. Intet bedre sted til dette er De 3 Kgl. Tenorer. Her sprudler den legende livsglæde gennem tårer og smil. Her Skummes livsfløden, mens dagligbrødet hentes, som korsanger på det kongelige teater. Oftest som brusende folkemængde, men også som enlig svalesang på forscenen. Ægteskabet med det kongelige teater har varet i snart 12 år og forbliver en daglig glæde gennem tårer og smil.

John Venning er uddannet på musikkonservatoriet "Giuseppe Verdi" i Torino, Italien, samt på The Royal College of Music i London, og derefter blev han ansat ved The English National Opera i London. Han har sunget som solist i både Tyskland og Italien, inden han kom til Danmark og blev fast ansat ved Den Kgl. Opera i 1981. Han har dannet sanggrupper De 3 Kgl. Tenorer og The Royal Quartet, som han hidtil har taget til at synge bogstaveligt verden over: fra Las Vegas tværs over hele USA og Europa til Dubai og Peking.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De 3 Kgl. Tenorer er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på De 3 Kgl. Tenorer

For booking af De 3 Kgl. Tenorer ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om De 3 Kgl. Tenorer

De 3 Kgl.Tenorer

JULEKONCERT I KILDEVÆLD KIRKE

De 3 Kgl. Tenorer gav i onsdags en succesfuld koncert i Kildevæld Kirken i København - med julekoncerten "Sangen får vinger".

En fortrylende koncert med De 3 Kgl. Tenorer, der bl.a synger Jule- og Nytårstoner, samt Evergreens fra Opera, Operette, Broadway Musicals og Danske Sange, De 3 Kgl. Tenorer får med garanti de rigtige stemninger frem til Sæsonens Glæder, særdeles velegende til jule- og nytårskoncerter. Topklas klassiske stemmer og endda med humor.

Booking af De 3 Kgl. Tenorer - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 De 3 Kgl. Tenorer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere