The Noodles

Kim Larsen Jam band / Kim Larsen Kopi

Man tager 4 dygtige musikere, en bas, et par guitars, et stagepiano og en trommemaskine. Tilsætter en stor portion spilleglæde og musikalitet, og en gedigen succes er hjemme!

Alle kender Kim Larsens musik, og unge som ældre kan synge med på de utallige iørefaldende melodier, helt tilbage fra tiden med Gasolin i 70'erne.

At The Noodles kom til at tage udgangspunkt i netop Kim Larsens musik, er egentlig en tilfældighed. Torben Nyby blev i 2007 bedt om at levere to gange en halv times livemusik til en enkelt aften på et diskotek i Sønderborg. - Det var med kort varsel, men Torben ringede til nogle musiker-venner, Anders, Steffan og Henrik, som heldigvis var klar til at tage med.

Musikken skulle være noget, som publikum kunne synge med på. Da Torben i forvejen var stor Kim Larsen fan, var det nærliggende at spille en række velkendte Kim Larsen numre, - musikerne kunne dem jo i forvejen næsten udenad! Koncerten på diskoteket blev en kæmpe succes! Selvom det egentlig kun var meningen at bandet skulle spille denne ene aften, kunne de straks se, at her var et potentiale for et band, der kunne gå hen og få rigtig travlt. Det blev understreget af at bandet sluttede koncerten med endnu et job i kalenderen, - bestilt på stedet!

Siden dengang har The Noodles udviklet sig meget. Bandet spiller stadig udelukkende egne fortolkninger fra Kim Larsens brede og musikalsk alsidige repetoire. Fra stille numre som "Dengang da jeg var lille" til solide rock klassikere som "Rabalderstræde". - The Noodles mestrer dem alle!

Torben Nyby's karakteristiske stemme danner en fed front, der suppleres af tre gode korstemmer. Et fedt sceneshow er på plads. The Noodles leverer ægte dansk stemning og spilleglæde, og kan få ethvert publikum til at synge med på alle de go'e Larsen-numre.

The Noodles kan bookes til koncert eller underholdning ved ethvert arrangement for firmaer, foreninger eller private.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Noodles er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Noodles

For booking af The Noodles ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 The Noodles
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: