Povl Carstensen og Thomas Wivel

Stand-up komiker

117 ting mænd og kvinder bør vide om hinanden
Mon ikke mænd og kvinder imellem ude på de danske
arbejdspladser har brug for at lære hinanden nærmere at kende for at fremme den væsentlige fælles forståelse imellem kønnene ?

Mænd og kvinder oplever ofte kommunikationsbesvær, simpelthen fordi vi ikke ved nok om de mange, interessante forskelle. Hvis disse gåder bare tilnærmelsesvist kan opklares, kan det måske endda vise sig at fremme effektiviteten i virksomheden!

Standupkomikerne Povl Carstensen og Thomas Wivel har skrevet to bøger om emnet der udkom på Gyldendal i 2005. Den ene hedder "Hvad enhver kvinde bør vide om mænd" og den anden "Hvad enhver mand bør vide om kvinder". Disse bøger blev suppleret med shows overalt i Danmark over samme emne, og de er også klar til at besøge jer på jobbet eller til festen i oplysningens tjeneste.

Berlingske skrev om showet: "Dybt begavet komik og timing."

Showet omfatter en analyse af kvinder som Povl Carstensen tager sig af og Thomas Wivel taler om mænd og hvad man bør være klar over på det område. Inden showet deles der spørgeskemaer ud, hvor man bedes svare på, hvad man har haft af pinlige/bizarre episoder med det andet (eller samme) køn, foruden at man skal beskrive det andet køn med et enkelt ord. Disse skemaer samles ind og gennemgås til sidst i showet af Povl og Thomas, og der kåres slutteligt en vinderbesvarelse. Thomas Wivel vil herefter afsynge en sang baseret på besvarelsen og Povl spiller eksotisk spansk guitar til!

Det hele varer typisk en time, eller efter aftale, og afvikles med vægt på comedy, men med rigelig stof til eftertanke!

Alt i alt en anderledes, indgående og underholdende vinkling på det evige spørgsmål. Hvordan lærer mænd og kvinder at afkode sig selv og ikke mindst hinanden? Et stærkt underholdende indslag til både fester og andre former for arrangementer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Povl Carstensen og Thomas Wivel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Povl Carstensen og Thomas Wivel

For booking af Povl Carstensen og Thomas Wivel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Povl Carstensen og Thomas Wivel
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere