Karen Thisted & Huxi Bach

- Radioværter og foredragsholdere

Karen Thisted & Huxi Bach - 2 Løse Kanoner. Til sammen er de en sprængfarlig cocktail, der har skudt med skarpt mod høj og lav og hudflettet samfundet i deres prisvindende program "Den Løse Kanon" på P3.


Karen Thisted er 64 år - forfatter og journalist. Huxi Bach 32 år - radio og TV vært.

Hør de 2 fortælle deres historie. Om hvordan de samarbejder på tværs af en generationskløft, hvordan de vælger deres "ofre" og hvordan de ville ønske samfundet var skruet sammen.

Ingen kan vide sig sikre når Karen Thisted og Huxi Bach hudfletter dagens Danmark. Heller ikke publikum, som selvfølgelig må byde ind med spørgsmål til de 2 løse kanoner.

"Det var fænomenalt. Virkelig en god oplevelse og alle pengene værd. Vi trængte i firmaet til en "feel good"-oplevelse og det fik vi i den grad. Både Karen og Huxi var meget veloplagte og leverede varen.

Showet er absolut anbefalelses-værdigt og jeg har allerede sendt en mail rundt til de andre afdelinger i Lemvigh-Müller med mine varmeste anbefalinger :-)"


Thomas Sonne Arvidson
Teamleader Offshore Warehouse
Lemvigh-Müller

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karen Thisted & Huxi Bach er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Karen Thisted & Huxi Bach

For booking af Karen Thisted & Huxi Bach ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Karen Thisted & Huxi Bach

Huxi Bach & Karen Thisted

Huxi Bach & Karen Thisted

EKSTRA KANONEN PÅ SOMMERTUR

- skal de komme forbi din by?

På tværs af en generationskløft spidder Karen Thisted og Huxi Bach hver uge dagens Danmark i deres webshow, Ekstra Kanonen, på ekstrabladet.dk

Nu vil de gerne besøge jeres by med deres liveshow!

En original blanding af stand-up, anekdoter fra to turbulente liv og skarp politisk analyse med et glimt i øjet. En aften hvor hverken bankdirektører, politikere eller kongehuset kan vide sig sikre. Men med garanti for grin og
eftertænksomhed.

Sommerturen foregår i samarbejde med Ekstra Bladet, som laver reportage fra de udvalgte byer. Karen og Huxi optager deres ugentlige Ekstra Kanonen-podcast i byen, som også får et kærligt ord med på vejen.

Ligeledes sørger Ekstra Bladet for målrettet markedsføring i både avisen og på ekstrabladet.dk af sommertouren, som nok skal få de udvalgte byer op af liggestolene.

Læs mere - og book Karen & Huxi her!


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Karen Thisted & Huxi Bach

 Karen Thisted & Huxi Bach - 2 Løse Kanoner
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere