Peter & De Andre Kopier

Gasolin Show

Her troede Gud og hvermand, inklusive Smukke Linda og Stakkels Jim, at Gasolin' æraen med alle dens dejlige hits var overstået med orkestrets ophør i 1978. Men nej! Ikke alene lader go'e gamle Kim stadig mange af de gamle hits komme til ære, når han er i det nostalgiske hjørne med Kjukken.

En halv snes kopiorkestre gør det osse! Med risiko for at indkassere øretæver, så lad det være sagt med det samme: Ingen i det ganske lille land Kopierer Larsens fortid så respektfuldt og kærligt som Kopierne...

Siden den spæde start i 1993 har kopibandet spillet tæt på 1.500 koncerter. Deres imitation er så tæt på originalerne, at man tror det er løgn. Og vi sku' hilse og sige, at det stadig går med 100 km/t i deruda'. Trofast og taktfast!

For alt imens vi alle har gået og værnet om minderne fra de glade 70'ere, har genudsendelsen drønet op og ned ad Rabalderstræde for fuld gas gennem de sidste 16 år. Længe før det igen blev moderne at spille de gamle hits og vi så myriader af digitale genudsendelser af de gamle plader, og de mindst ligeså gamle gasser scorede platin for sorte kasser!

Blandt Danmarks talrige kopibands er der nemlig især ét, der ifølge både publikum og presse næsten har formået at overskygge originalerne, og som altid efterlader et begejstret publikum overalt, nemlig Peter & De Andre Kopier. Og som publikum har sagt det i årevis: "Først tror du det er Gasolin'. Så tror du det er løgn!"

Et kompliment fra publikum, Peter har hørt så ofte, at det allerede for over 10 år siden blev bandets motto. Og oven i købet forsøgt kopieret af en del af branchens andre kopier!

Tur/retur til de glade 70'ere
Hvor den tunge start gik fra små caféer, bodegaer og værtshuse, fik Peter & De Andre Kopier fra '95 så meget succes med at skifte helt over til kun at spille Gasolin's sange, at både radio, Tv og aviser nærmest faldt over hinanden og bandet i den følgende tid. Succesen var uden overdrivelse "hjemme".

Også blandt publikum har der siden altid været stor glæde over, at man nærmest med statsgaranti kan regne med alle guldkornene fra de ubekymrede, glade 70'ere, hvor de fleste af d'herrer Kopier og en stor del af deres faste publikum stadig kun var børn og teenagere.

Måske er det derfor vi synes det er så vedderstyggelig hyggeligt at høre om årtiet, hvor Nixon faldt, rødstrømperne rejste sig og formand Mao stillede kinaskoene mens terroristerne ude i et mindre forenet Europa end nutidens, sprøjtede blodige flykapringer indover kaffebordene ude hos familien Danmark. Herhjemme smed de frigjorte kvinder de besnærende BH'er mens de skreg på ligestilling. Alt imens Larsen skreg om de frække chicks og de friske fyre i Rabalderstræde.

Gasolin' slog allerede dengang alle rekorder i nyere dansk rockhistorie, mens de med vanligt storsind flyttede grænserne for det mulige i både dansk rockmusik og rockpoesi. Og Tv-Avisen viste det hele i sort-hvid!

At løse billet til en koncert med Peter & De Andre Kopier er som at løse en returbillet til 1970'erne. Det er næsten som at være der selv; det er et super-nostalgisk genhør med de gode, gamle Gas-hits ingen skandinav nogensinde glemmer. De sidste 16 år spillet af et band, der faktisk lyder som om de selv tror, de er Gasolin'!

Millioner af nostalgikere ta'r ikke fejl
Fra de første koncerter i februar 1993 bestod repertoiret af en populær blanding af Gasolin's de bedste og Kim Larsens de nyeste. Næsten som at høre "Kim & KJUKKEN" den dag i dag. Men i vinteren '94 fik refrænet en anden lyd.

Kopierne havde flere gange oplevet hvordan Kim Larsen med hans forskellige bands fuldstændig ignorerede og nogle gange endda hånede publikum, når de skrigende forlangte, at Kim skulle spille de gamle Gasolin'-hits. Det ville han ikke høre tale om, og publikum var ofte svært utilfredse.

Kopierne syntes det var en grim udvikling. Både for Larsen, der i '94 også måtte bide i det sure æble og endda aflyse en turné, men især for mindet om Gasolin'...

Derfor besluttede bandet at droppe alle Kim Larsens nyere numre. Dvs. i grove træk dem fra solokarrieren der allerede begyndte med "Værs'go" i 1973 og som stadig trækker tænder ud den dag i dag, og i stedet udelukkende koncentrere sig om at spille numrene fra Gasolin'-repertoiret. Det gav pote.

I sommeren 1995 debuterede Kopierne således på både Midtfyns, Langelands og Skanderborg Festivalen. Året efter fulgte også Samsø og en lang række mindre festivaler rundt i landet. Og siden har Peter & De Andre Kopier spillet for små 2 millioner nostalgikere landet over. Også i 2009 vil Kopierne være at finde på mange af landets festivaler og byfester, både de store og de små.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter & De Andre Kopier er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peter & De Andre Kopier

For booking af Peter & De Andre Kopier ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Peter & De Andre Kopier
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- ABAMAX
- Absolut Sanne
- Absolute Live
- Al Bue Band
- Anders og Larsen ala Duo
- Arba Revival Band
- Arrival - Abba
- Beat The Meetles
- Best Of Bowie
- Birgers Venner
- Bryan Adams Jam
- Bryan Adams Tribute
- Casino Royale
- CC & Lee - ABBA Experience
- Clark Kent & the Superband
- Clark Kent & the Superband
- Claus Hassing
- Copenhagen Blues Brothers
- COVERUPS
- Creedence Allstars
- Creedence.dk
- Crowdpleasers
- Cruise
- Daddy Said So
- Dancing Queen
- Daytripper
- Debbie Cameron
- Den danske mafia
- Den røde tråd
- Die Herren
- Disco Fever
- Disneyland Law
- Disneyland Law
- Diva2Diva
- DK Rocks
- Drive-in
- Elvis Duo
- ELVIS On My Mind
- Enjoy The Silence
- Enjoy The Silence
- E-Street Jam
- Fellaz
- Fi-Fi Dong
- Flashback 80'
- Freak Out
- Funky Fever
- Gasoline
- George Michael Jam
- Girl Jam
- Glam Gang
- Grand Prix Kitsch
- Greatest Hits
- Himmelhunds-expressen
- Hit med 80'erne
- Hitbusters
- J. Elvis Larsen
- JaJa
- Jazzolin
- Johnny Horsepower
- John's guld
- Kim Larsen Jam
- King Memphis - Elvis-kopi
- Lars Hansen & The Burgermeisters
- Latin Fever
- Liga DK
- Live Deluxe
- Live7
- Long Gone Daddies
- Louise Espersen
- Lune Carlsen
- Magi i luften
- Manic
- Me & My Shadows
- Me Jane
- Michael Andersen
- Michael Jackson Jam
- Michael Jackson Tribute
- Mike Elvis Andersen
- Mogensen Band
- Mr. Smoking
- New Icon
- Nice Little Penguins
- Night Affair
- On the radio
- One Hit Wonders
- One Two For You
- Party Royale
- Peter & De Andre Kopier
- Peter Philipsen
- Pop Fever Feat.
- Power Zizterz
- Powerage AC/DC Jam
- Prime
- PrinceJam
- Queen Jam
- Queen Machine
- Queen Of Denmark
- Refrainet er frit!
- Rigtige mænd
- Robbie Williams Jam
- Robbie.dk
- RubberBand
- Runrig Jam
- Sanne Jam
- Sheryl Crow Jam
- Signal
- Sjagget
- Sound of Shadows
- Starpeople
- Stella Nova
- Sting Jam
- StonesJam
- Super Trouper
- Team Williams
- The ABBAtizers
- The Beat Birds
- The Beatles Revial
- The Beatophonics
- The Bootles
- The Boss
- The Noodles
- The Party
- The Reminders
- The Rhythm Section
- The Robbie Williams Show
- The scoops
- The Wannabeatles
- ThirdWheelDrive
- Thomas Helmig Jam
- Tommy Seebach Show
- Turn on Tina
- Turnpike
- U2 expo
- U2 Jam
- What Would You Say
- What´s Your Flavour?
- Whiplazh