Trio Mio

Folkemusikken er i live

Trio Mio fandt sammen i 2004 med indspilning af violinisten og komponisten Kristine Heebøll's debutalbum "Trio Mio". Musikken og sammenspillet viste sig at være så intenst at Trio Mio meget hurtigt blev et turnerende orkester. På scenen har de sammen opbygget en utrolig kontakt og skabt et åbent musikalsk univers som forplanter sig i sjæl og krop på publikum.

Trio Mio har vundet 6 priser ved Danish Music Award Folk og spillet omkring 350 koncerter. Turneer har omfattet Danmark, Irland, England, Canada, Tyskland, Holland, Italien, Schweiz og Sverige og vi arbejder i øjeblikket på at udvide til flere lande og kontinenter.

I hjertet af Trio Mio´s musik ligger et brændende ønske om at vise at folkemusikken er i live og sprudlende af muligheder!

Trio Mio består af 3 talentfulde musikere:

Kristine Heebøll (violin) har været i forreste geled på den danske folkemusikscene de seneste 10 år. Både som solist, men også I grupper som Folkbits, Phønix, og Heebøll/Vinther duo. Kristine har et fantastisk drive og en underfundig tone som henfører i dyb fascination og begejstring. Udover hendes blændende violinspil, er hun også en af de mest fremtrædende og kreative komponister herhjemme. Hendes evner som komponist blev blandt andet belønnet med en Danish Music Award i både 2006 og 2008 som "Årets komponist.

Nikolaj Busk (klaver, harmonika, harmonium) er et ungt lysende talent på den danske musikscene hvis baggrund spænder vidt fra jazz, electronica og klassisk. Han begejstrer publikum med sit energiske, temperamentsfulde spil og sine lyriske, klangfulde universer. Nikolaj har været utrolig aktiv på folkemusikscenen de seneste år og kan bl.a. også opleves med Hal&Nikolaj, Bjarke Falgren/Jens Lysdal og Laura Mo. I 2008 modtog han en Danish Music Award som "Årets instrumentalist" og i 2009 blev han kåret som "Årets Komponist"

Jens Ulvsand (bouzouki, guitar og vokal) er trioens svenske medlem. Med rødder fra den svenske folkemusik, samt jazz og afrikansk musik tilfører Jens en kant og en nerve i Trio Mio som elegant bringer musikken til nye dimensioner. Han er en fremragende instrumentalist og hans evner som tekstforfatter, kan også opleves i Trio Mio's repertoire. Jens har været mangeårig basis i svenske Avadå Band, og ses også i DK med grupperne Færd og Scandinavian String alliance. Hans mange års erfaring på den svenske scene danner et solidt og stærkt grundlag for Trio Mio's musikalske åbenhed.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Mio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trio Mio

For booking af Trio Mio ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Trio Mio
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere