Schrøder & Kholghi

Musikalsk comedy-show i særklasse

Med Schrøder & Kholghi ved man aldrig hvad der kan ske. Men en ting er sikkert, de to entertainere leverer et hamrende musikalsk og energisk comedy show!

Showet består af en perlerække af deres parodier og vanvittige figurer, og er en unik blanding af komik, standup, musikalske pletskud og ekvilibristiske gags. Schrøder & Kholghi, der efterhånden har begejstret mere end 100.000 publikummer, præsenterer nu et tempofyldt show, skræddersyet til firmafester, julefrokoster, arrangementer m.m. Varighed 30-45 min.

Pressen skrev:

Farshad Kholghi leverer energisk entertainment, vanvittige karakterer og satiriske vendinger. Den mand har potentiale til et one-man-show!
Mikkel Schrøder Uldal underholder med sit store musikalske talent, er en fremragende sanger, og leverer morsomme skæve indfald på scenen. Han er en af landets absolut bedste entertainere!
"

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Schrøder & Kholghi er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Schrøder & Kholghi

For booking af Schrøder & Kholghi ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Schrøder & Kholghi
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: