Trio Cornelis

Cornelis

Trio Cornelis leverer den gamle mester Vreeswijks klassikere i nye arrangementer, hvis halvfrie former tager udgangspunkt i orkestermedlemmernes forskellige og til tider modsætnings-fyldte temperamenter.

Steen Svanholm (sang/guitar) står for det fremdrivende og ekspressive temperament. Hans fortolkninger af de mundrette svenske tekster er uhøjtidelige, umiddelbare og u(s)polerede. Flere af sangene er bevidst sat op i tonelejet for at understrege det energiske udtryk og for at tilføje teksterne mere end det traditionelle visepræg.

Christian Frank (el-guitar) er den spændingsskabende modpol, der med sit underspillede jyske temperament, farver og forfører melodierne med flydende modale klange og minimalistiske motiver, som bringer tankerne hen til Ry Cooder og Daniel Lanois. Stemningen i lydbillederne strækker sig i bedste Vreesvijk-ånd fra det poetiske til det fanden-i-voldske.

Mads Riishede (kontrabas) er alle steder på én gang, for udover at danne rytmisk og klanglig bund har han påtaget sig den diplomatiske uriaspost at danne musikalsk bindeled mellem de to modsætninger: den overeksponerede københavner og den diskrete jyde. Han klarer opgaven med lethed og begejstret intensitet, og man bemærker snart, at uden Riishedes katalysatoriske talent ville det hele falde til jorden.

Desuden krydrer Steen Svanholm hele koncerten, der varer to gange 45 minutter, med små anekdoter om Cornelis og alt muligt andet, der måtte falde hans improvisatoriske entertainer-talent ind. Der er med andre ord lagt op til en varm musikalsk stund i en munter og afslappet atmosfære.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Cornelis er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trio Cornelis

For booking af Trio Cornelis ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Trio Cornelis
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere