CC & Lee - ABBA Experience

Danseorkester - Abba Kopiband

I løbet af de 15 år, som søstrene har turneret rundt i Danmark på fuldtid med over 1000 jobs i bagagen, har de nu etableret sig stærkt med deres nye band. De har bl.a. optrådt sammen med artister som Aqua, Smokie, Brdr. Olsen m.fl.

CC & Lee er blevet meget rost for deres sceneshow og naturligvis deres flotte stemmer og gode lyd.

Oplev en professionel aften med show og et band, som forstår kunsten at gøre en festaften vellykket, hvad enten det drejer som om et firmaarrangement, marked, by- el. sommerfest.


Oplev en professionel aften med show og et band, som forstår kunsten at gøre en festaften vellykket, hvadenten det drejer som om et firmaarrangement, marked, by- el. sommerfest.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på CC & Lee - ABBA Experience er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på CC & Lee - ABBA Experience

For booking af CC & Lee - ABBA Experience ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om CC & Lee - ABBA Experience

CC & Lee på STV1

UDVALGT BLANDT 900 SVENSKE DANSBAND

CC & Lee er blevet udvalgt af over 900 svenske dansband til at deltage i udsendelsen på STV1 i "dansbandkamp" hvor CC & Lee er med på lørdag d. 15. november kl. 20.00

CC & Lee er tæt på at være færdig med deres nye CD.

CC & lee forventer efter TV-udsendelsen, at der vil blive ekstra efterspørgsel på dem, selvom 2008 har været et helt fantastisk år, hvor de har glædet mange mennesker med deres show, og hvor mange arrangører har genengageret dem til show i 2009.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 CC & Lee
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: