Uffe Holm

Stand-up komiker

Skal du booke en stand up komiker til din firmafest, er Uffe Holm det bedste valg. Med sin perfekte timing og selvsikre levering af jokes formår Uffe at få liv i selv det sløveste publikum.

Det går stærkt, når Uffe Holm er på scenen! Uffe Holm er ustyrlig og leverer altid et hæsblæsende, originalt og meget morsomt show. Og så er det lige meget, om Uffe Holm gør grin de efter hans mening tåbelige mennesker, der fylder medierne, eller om han slår sin klo i en af publikummerne. Og også uden for scenen er der fart på for Holm.

Kun et år gik der, fra Casper Christensen opdagede ham på en café i Solrød, til Uffe Holm tog landet rundt som special guest på Timm og Gordons Danmarksturne. Uffe Holm har også haft fast job i programmet "Pop-TV" på ZTV, ligesom Uffe Holm har været fast gæst på P3´s børneradio. Måske han som en af de få herhjemme kan lukke munden på de uvorne unger. Det mere modne radiopublikum har han også haft fat i ørene på med sit medlemsskab af "Kaos Krew" på radiostationen The Voice. Desuden giver Uffe den gerne som heltidskomiker på ferieture, og både skiferier og charterture har hyret denne hurtigsnakkende mand som underholdning.
Uffe Holm er ikke mindst ideel til fester på gymnasier, handelsskoler eller alle andre steder, der vil have fart på festen med landets bedste mand til netop det job. Og allerbedst er Uffe Holm da også på en scene, hvor han ikke undlader at give sine yndlingsaversioner en behandling, de aldrig vil glemme.

Uffe Holm kan få liv i selv det sløveste publikum. På trods af sin unge alder kan han de kneb, som får alle tilskuerne helt frem på stolekanten og til tider endda et par centimeter mere. Holm er en energibombe, der er væsentligt mere opkvikkende end kunstige stimulanser.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Uffe Holm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Uffe Holm

For booking af Uffe Holm ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret