Bryan Adams Jam

Luk øjnene, slå ørerne ud - og du tror du er til koncert med Bryan Adams. Men det er du ikke - du er derimod til koncert med et af Danmarks mest populære jam-bands - Bryan Adams Jam.

Ligheden er slående. J.P. synger, ligner og opfører sig nøjagtig som sit forbillede, og bandet spiller nøjagtig som den "ægte vare", så der ikke er noget at misforstå. Rutinerede drenge, der kan deres kram og begejstre ethvert publikum! Bryan Adams Jam hører absolut til de bedste rockbands herhjemme - kopiband eller ej!!

Bryan Adams Jam opstod egentlig ved et tilfælde i efteråret '95, da J.P. havde deltaget i TV-programmet "Stjerneskud" på TV3, og havde opnået en flot 2. plads. Kort tid efter møder han et par musikere på Bornholmer-færgen, og bliver genkendt - og det blev så startskuddet på Bryan Adams Jam.

Siden da er det gået rigtigt stærkt. Mere end 500 jobs er det blevet til i indland og udland. Bandet er kendt fra de fleste af landets klubber, halballer og byfester samt de større spillesteder og festivaller - Pumpehuset, Vega, Train, Rockshow og Midtfyns Festivallen. I juli 1999 var bandet bl.a. i Bosnien og gav 3 store Open Air koncerter for de danske samt internationale Nato-soldater - det var bare kanon !!

Bryan Adams' musik kalder på fest. Rock, der er ligetil. Rock, man kan synge med på, danse og hoppe til. Rock, som appellerer lige meget til begge køn. En fest-garanti.

Bryan Adams Jam hører til de sjældne band, som hver gang leverer varen - med en utrolig energi, power og spilleglæde - uanset om der er 100 eller 20.000 mennesker !! Og derudover får man så også denne hér "du tror det er løgn oplevelse".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bryan Adams Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bryan Adams Jam

For booking af Bryan Adams Jam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Bryan Adams Jam
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: