Skrubberne

Børneunderholdning

Folk og røvere ...
Skrubberne tager udgangspunkt i Thorbjørn Egners gamle historie fra 1955, hvor vi møder de 3 røvere, Kasper,Jesper og Jonathan og følger deres vej fra røvere til lovlydige borgere i Kardemom-meby.

Børnene deltager aktivt i historien som den skrider frem med rytmer, sang og bevægelse.

Historien og de populære sange ledsages af rytmer udført på koste, blikdåser, grydelåg, gummistøvler, flasker, vandbaljer og lign.

Aldersgruppe
Denne Stomp-historie henvender sig til børn i aldersgruppen 5-11 årige ( Børnehaveklasse til 5 klasse ).

Ensemblet " skrubberne"
Dette rytmiske ensemble består af 5 piger som overvejende er uddannet fra konservatorier i Danmark, med rytmisk musik og bevægelse som speciale.
Ida Bjørg Leisin: Tine Olsen:Sara Boesen:Stine Kofod Larsen:
og Jeanette Højby:

Skrubberne har været rundt i landet med dette forrygende show med stor succes, senest "sommer for børn" i Kbh. og Århus Festuge ( Univers scenen ).

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Skrubberne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Skrubberne

For booking af Skrubberne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Skrubberne

Skrubberne

BØRNEMUSIK

CD-release : pygmæen Pigwi og stemmen der blev væk

Musikteatergruppen Skrubberne har her begået en svimlende underholdende og original plade med alt fra Pygmæsang, over Krokodille-Barbershop til Funky Jungle-Rap og en stille Regnskovs-Serenade.

Sangene afspejler historien om Pygæen Pigwi som mister sin stemme og derfor tager ud på sit livs eventyr for at finde den igen.

Sammen med stifinderen Wubba må Pigwi liste sig gennem
Junglen, narre sig forbi de tumpede krokodiller, finde den cool Medicinmad og bøje sig i støvet for den snobbede Dronning Kalimba før de begge kan vende tilbage til Pygmæ-stammen til den overraskende finale og store Bananfest.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Skrubberne
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: