StonesJam

Danmarks fedeste Stones cover !!!

StonesJam er et nye dansk coverband der hylder The Rolling Stones, og spiller musikken med stor respekt for originalen i den ægte rock 'n' roll stil.

Derudover har StonesJam et personligt og meget energisk udtryk som vælter ethvert publikum. Med en forsanger direkte fra England har StonesJam en autensitet der giver hele showet den rigtige stemning.

StonesJam starter feste, og giver i løbet af koncerten en totaloplevelse i form af sange fra hele perioden, (1062 og frem til i dag), samt et visuelt show der bliver tilpasset til hver enkelt lejlighed. Så går ønskerne på alt fra det stille akustiske, til det Store Rock Show i henholdsvis 1, 2 eller 3 sæt kommer StonesJam og leverer varen.

Bag StonesJam er en grundstamme på 5 musikere, (alle omkring 30 år), som matcher det originale "line-up". Alle har spillet utallige koncerter i forskellige sammenhæng og ved hvad der fungerer på en scene. (Grundstammen kan/vil blive udvidet alt afhængig af showets størrelse og omfang).

SonesJam består af:

Andrew Bond: Vokal
Thomas Slott: Guitar
Martin Korsager: Guitar
Bent Jørgensen: Bas
Mads Hald: Trommer

Kontakt: NKMusic for yderligere oplysninger på tlf. 7020 3648 for info omkring:

jam- og kopiband ...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på StonesJam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på StonesJam

For booking af StonesJam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 StonesJam
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: