U2 Jam

U2 Kopiband

Vil du opleve U2 musik i den rå uforfalskede udgave - uden for mange "dikkedarer" - ja så er U2 Jam det ultimative band - glæd dig !!!

U2 Jam - det tidligere Achtung Baby - er et seriøst og voksent band, og hører absolut til blandt de kopi-bands i Danmark, som virkelig ligger tæt op ad "originalen". Lukker man øjnene under en U2 Jam-koncert, ja, så er det kun de allerfærreste der kan høre forskel på dem og "den ægte vare". Bandet spiller ikke bare numrene som de lyder på U2's CD'ere, men løfter sangene yderligere, nøjagtig som U2 også selv gør det live !

U2 Jam blev dannet i sensommeren 95´, og har siden da været meget aktive på de danske klub-scener, hvilket der gør dem til et særdeles sammenspillet og rutineret band.

Repertoiret består af perler fra U2´s første plader tilbage i 80´erne og frem til U2´s sidste udgivelse "All That You Can't Leave Behind" i 2000. Hvem kender ikke numrene "Sunday bloody Sunday", "With or without you" og de nyere "Beautiful Day" samt "Elevation".Allesammen serveret af U2 Jam med et drive og en nerve, der får selv de største skeptikere til at overgive sig og gå amok på dansegulvet.

At frontfiguren Peter Nørregaard's stemme og figur så også ligger fantastisk tæt på "originalen", og at han et langt stykke hen af vejen besidder samme karismatiske udstråling og scene-power som selveste Mr. Bono, gør jo heller ikke oplevelsen ringere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på U2 Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på U2 Jam

For booking af U2 Jam ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 U2 Jam
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: