Cirkus Workshop - Line Vittrup

Børneunderholdning - Børnecirkus

Cirkus Workshop med Line Vittrup -Så er der mulighed for at prøve kræfter med cirkuslivets magiske rekvisitter. Kom og leg med, men giv agt! Pas på flyvende genstande og ømme lattermuskler.

Line Vittrup kan tilbyde stort set alt indenfor de forskellige cirkusdiscipliner som jonglering, trapez, linedans, akrobatik, klovn og trylleri.
Line Vittrup gør meget ud af, at det er op til den enkelte at få det ud af det, som han eller hun ønsker, og det er meget forskelligt for hvert enkelt barn. Nogle griber chancen for at lære én cirkusdisciplin, andre går mere efter stemningen. Der skal være plads til det hele.

Line Vittrup tager ud en enkelt dag, nogle dage eller en uge - alt efter behov. Hertil kan også lejes cirkustelt til at danne rammen og give den rigtige cirkusstemning - evt. et live cirkusorkester.
Line har rejst med cirkus de sidste 11 år i mange forskellige lande, hvor hun har optrådt som akrobat, tempojonglør, medvirket i knivkastenummer, illusionsnummer, kaskadørnummer (komisk akrobatik) m.m.

Sidst set som dommer på TV2 i "Sådan cirkus".


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus Workshop - Line Vittrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cirkus Workshop - Line Vittrup

For booking af Cirkus Workshop - Line Vittrup ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Cirkus Workshop med Line Vittrup
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: