Mette Lisby

Stand up komiker og konferencier

Med sin velkendte charme og lethed, kan Mette Lisby underholde enhver forsamling. Der er altid intelligente pointer, overraskende betragtninger og masser af veloplagt verbal humor, når Mette Lisby går på scenen. Hun er i konstant fornyelse, og fastholder publikum i et jernhårdt greb fra start til slut.

Mette Lisby er desuden kendt for sine mange succeser som TV-vært på TV2. Hvem husker hende ikke i "Ugen der gak" - "Linen ud" - Go' Morgen Danmark - "FC Lisby" og senest "Noahs Ark", udsendelser der fik seerne til at kåre hende som Årets bedste tv-vært flere år i træk.

Mette spillede desuden hovedrollen som den stærke pige i Jane Aamund´s anmelder roste "Klinkevals".

På tournéen "One Women Comedy Show" som førte hende landet over leverede hun igen en toppræstation med udsolgte huse og entydige top anmeldelser.

Også på engelsk
Efter flere stand up jobs på engelsk for danske firmaer med International base, havde Mette i år sin debut på den engelske klub-scene. Mette har optrådt på bl.a. Comedy Café, Komedia Brighton, Monkey Business, Electric Mouse, Comedy Tree, Mirth Control, Famous Puffin, Laughing Horse Soho og BrouHaHa

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mette Lisby er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mette Lisby

For booking af Mette Lisby ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret