Mick Øgendahl

Stand-up komiker

Mick Øgendahl er en atypisk stand-up komiker. Hvor langt de fleste stand-up komikere udelukkende bruger det talte ord til at fremføre deres pointer, fortæller Mick Øgendahl med hele kroppen og hjertet.

"En moderne klovn", har kollegaerne drillende kaldt ham. Men egentlig er sammenligningen ikke helt ved siden af. Mick Øgendahl er nemlig en symbiose af det talte og kroppens sprog.

Kendetegn: Som komiker mestrer Mick både den hurtige umiddelbare komik, men også den mere nuancerede. Han er en komiker, som taler både til hjertet og hjernen.

Mick er et dedikeret menneske, og når han kaster sig ud i noget, er han kompromisløs i sin stræben på det optimale.

På tv-siden har Mick medvirket i "Stand-up.dk" på TV 2 Zulu, "Vindhætterne" og Gintbergs Show Off" på DR 2 samt "Monberg & Tuxen" - et program han også var medforfatter til. Mich har desuden beskæftiget sig med skuespillet i DR1 julekalender, "Nissernes Ø" og i komedien "Regel nr. 1".

Mick Øgendahls one man shows, "Micktrix" og "TÅFRÆSER", har manifesteret hans form og talent. Micks seneste one man show "UNDSKYLD! " var en kæmpe publikumssucces. Showet gjorde op med, hvad man kan og ikke kan som stand-up komiker og satte en ny standard for formen af underholdning. Her viste Mick han sig som en af de mest progressive kunstnere herhjemme. Alle show er udkommet på DVD. Mick har desuden flere gange deltaget i UNICEFs og FBIs velgørenhedsshow "Talegaver til Børn" senest i 2006.

Mick spillede den professionelle langtidsledige Gajol i DR 2 voksen julekalender "Jul i verdensrummet" i 2006 og afslørede, at der er komisk liv i rummet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mick Øgendahl er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mick Øgendahl

For booking af Mick Øgendahl ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret