Papkasseshow

Stand-up komiker

Papkasseshow er et af de mest etablerede navne inden for dansk underholdning og entertainment. Papkasseshow leverer et tempofyldt engageret og medrivende show med fokus på publikum.

Kim og Morten optræder med en papkasse og en guitar og velkendte hits i nye forklædninger og humoristiske fortolkninger. Showet er fyldt med jokes og hurtige replikker, der hurtigt løfter stemningen op i de lattermilde luftlag, så selv den største party-killer må give op og feste med.

Papkasseshow har optrådt i mere end 10 år, og der er stort set ikke det sted i kongeriget Danmark, hvor Papkasseshow ikke har spillet.

Papkasseshow leverer ikke det samme show 2 gange, da to fester ikke er ens.

Papkasseshow underholder selskaber af alle størrelser, aldre og sammensætninger. De sætter en ære i at ramme nerven på netop det publikum, de står over for, og kan levere korte såvel som længere shows, samt optræde som konferenciers.

Papkasseshow optræder på både dansk og engelsk. Har du et specielt ønske, så ring og få en snak med os.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Papkasseshow er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Papkasseshow

For booking af Papkasseshow ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret