Carsten Knudsen

Ham fra De Nattergale

Ja det er ham fra "De Nattergale", som mange vil nikke genkendende til og huske for bl.a. rollen som svineavler Gert Regnborg Jensen fra Canal Wild Card eller Gertrud Sand fra The Julekalender. Oplev disse figurer samt mange andre og også nye!

Carsten Knudsens nye show har fået nyt materiale. Der kommer nye historier om Carstens onkel Erling og hans kone Carla og deres daglige kamp med havemyrerne og globaliseringen. Globaliseringen viser sig også i showet ved,
at der både er tekster på dansk, jysk og tysk.

Carsten Knudsen har et stort katalog af sange og figurer.
Svineavler Gert Regnborg Jensen, Gertrud Sand, kokken Francois Supper, Kalle Mattias med flere.

Og man vil blive udsat for historier om Carstens mange fætre og onkler, og deres daglige kamp for at få råd til en fladskærm, og deres kamp med nogen af samfundets største fjender, have myrer og dræber snegle.

Carsten Knudsen går på scenen både som trubadur, entertainer, stand up og klovn.

Carsten Knudsen har ofte hele maskinparken med - guitar, banjo, violin, didgeridoo, fløjter helicon (tuba). Og ind i mellem har han også brug for et bækken.

Carsten Knudsen holder også gerne et foredrag om sin opvækst og karriere. Han er vokset op i et hjem, hvor tanken om at blive noget inden for showbiz, var lige så langt ude på landet som hans barnsdomshjem.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carsten Knudsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carsten Knudsen

For booking af Carsten Knudsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Carsten Knudsen

Nyt show fra Carsten Knudsen

DER ER ALTID NOGET AT KOMME EFTER

Den alsidige entertainer, Carsten Knudsen, laver både Stand-Up, musikalske klovnerier og synger sange om Erling og Carla's daglige kampe med klumper i sovsen, og de døde bambus i haven...

De eksotiske rytmer og fremmede klange, spillet på instrumenter hjembragt fra de varme lande, samt IKKE MINDST Carsten Knudsen's overraskende kropsudfoldelser, vil vække drifterne i publikum, når han smyger sig op ad mikrofonstativet, eller ryster med benene så selv "The King" måtte være misundelig..

En aften i selskab med Carsten Knudsen er garanti for et godt grin og reflektion over vores dagligdag!

Carsten Knudsen medbringer "A SMED" på håndtrommer og diverse slagtøj.

"Hvis jeg som barn, var blevet fortalt at jeg skulle ende som entertainer, ville det have virket lige så langt ude på landet, som mit barndomshjem"

Læs meget mere om Carsten Knudsen, og book ham til dit næste arrangement.

Carsten Knudsen

Se og hør resultatet af 30 fjumre år! Den alsidige entertainer, Carsten Knudsen, laver både Stand-Up, musikalske klovnerier og synger sange om Erling og Carla's daglige kampe med klumper i sovsen, og de døde bambus i haven.....

Carsten Knudsen fra De Nattergale

Carsten Knudsen ! Ja det er ham fra "De Nattergale", som mange vil nikke genkendende til og huske for bl.a. rollen som svineavler Gert Regnborg Jensen fra Canal Wild Card eller Gertrud Sand fra The Julekalender.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Carsten Knudsen aka Gertrud Sand
Lyt til Carsten Knudsen

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere