Kaj, Klinke & Stoney

Musikalsk show

Kaj, Klinke & Stoney er et imponerende musikalsk show med instrumentale præstationer i særklasse - morsom, mageløs og umoderne underholdning - og garanteret politisk ukorrekt !

Entertaineren, revyskuespilleren og sangskriveren Bertel Abildgaard, også kendt som Guitar Kaj fra det legendariske 5 x Kaj, har sat den satiriske visepop-sangsmed Michael Klinke og guitarakrobaten fra The Clifters Steen "Stoney" Hansen i stævne !

De tre garvede showbisser deler sammen kærligheden til 50/60´ernes country/blues/pop-evergreens, og med barok komik og skæv satire vil de udsætte publikum for forrygende fortolkninger af f.eks. Elvis, Johnny Cash, Hank Williams, Bob
Dylan og Beatles, blandet med egne sange, kommenterende tosserier og storytelling med baggrund i sande og løse rygter om deres gamle idoler !

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaj, Klinke & Stoney er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kaj, Klinke & Stoney

For booking af Kaj, Klinke & Stoney ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Kaj, Klinke & Stoney
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: