Kaya Brüel & Ole Kibsgaard

Børneunderholdning

"JEG FANDT EN SANG PÅ VEJEN"

Kaya's oldefar, keramiker og musiker, Axel Brüel er nok mest kendt for sin sang "Rapanden Rasmus".
Men det som de fleste sikkert ikke ved er, at han også har komponeret 30 sange I 1950'rne med tekster af Halfdan Rasmussen.

Sangene burde for længst have været en del af vores allesammens sangskat den dag idag.

Det bliver de forhåbentlig nu, langt om længe, hvor Kaya Brüel sender dem ud på CD og drager landet rundt, for at spille dem "live" med sit band.

Ring for en ledig dato - tlf. 7026 0100


Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

"JEG FANDT EN SANG PÅ VEJEN" er titlen på Kaya Brüel´s femte solo-album, og første på Dansk. Melodierne er komponeret i 50'erne af hendes oldefar Axel Brüel til Halfdan Rasmussens børnerim. Vi kender alle "Rapanden Rasmus" og nogle vil måske nynne genkendende med på "Der lå en lille pebernød". Ellers er melodierne forblevet ukendte indtil nu.

Kaya anser "Jeg fandt en sang på vejen" som én af hendes bedste udgivelser hidtil og anmelderne er enige "Det er Dansk kulturarv når det er bedst, som kan læses med ørene og fortolkes med fødderne". Cd'en oser af spilleglæde og der er kun brugt rigtige instrumenter.

Med sig på scenen har Kaya guitarist Ole Kibsgaard også kendt fra "Kaj og Andra". Sammen synger og spiller de på en fortællende og underholdende måde disse herlige sange.

Det er Musik for både store og små, bedsteforældre og oldebørn, samt alle andre som er vokset op med Halfdan Rasmussen´s finurlige børnerim.

Musikken er for alle, der elsker god velspillet musik. En dejlig oplevelse for hele familien. Aldersgruppe 2-10 eller måske 0-100!Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel & Ole Kibsgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kaya Brüel & Ole Kibsgaard

For booking af Kaya Brüel & Ole Kibsgaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Kaya Brüel & Ole Kibsgaard

NY forrygende børnekoncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

BØRNEKONCERT

NY forrygende børnekoncert med det musikalske makkerpar Kaya Brüel og Ole Kibsgaard!

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har spillet et hav af koncerter til stor fornøjelse for familier og børn rundt om i hele landet. Nu har de rystet posen og hiver alle de bedste og mest kendte sange frem fra deres lange karriere indenfor børneunderholdning. Kom og hør sange som du kender fra Tv, film og cd'er med bla. Kaj og Andrea, Jungledyret Hugo, Drengen der dagdrømte, Åh Abe, Otto er et næsehorn, Cirkeline, Drengen der fik en lillesøster med vinger, Jeg fandt en sang på vejen (der modtog en DMA i 2009) og mange flere. Hiv hele familien med til en super musikalsk dag i selskab med Kaya og Ole.

Målgruppe: 0-10 år

Varighed 1 x 45 min.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

NY!! Jule Cd for børn med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard!

8 November 2010 udkommer "Julen Varer Længe " med Kaya og Ole

NY!! Jule Cd for børn med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard!

1. November 2010 udkommer "Julen Varer Længe " med Kaya og Ole, der har indspillet en række af de mest kendte jule klassikere for børn og deres voksne.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Kaya Brüel & Ole Kibsgaard
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: