Lise Nees

Sangerinde med internationalt format

Lise Nees´ utroligt flotte sangstemme har man bl.a. kunne opleve i masser af musicals på de københavnske storscener samt på turneer i såvel ind- som udland.

Hun leverer en helt igennem smuk, elegant og stilfuld optræden, hvor hun udover at synge med stor indlevelse og stærk udstråling til hver enkelt sang også kan knytte helt personlige oplevelser eller facts. Kort sagt: en oplevelse langt ud over det sædvanlige!

Lises repertoire spænder vidt, men det er musicalen hendes hjerte banker for: både de store, flotte og de inderlige, følelsesladede sange. Det er især her, man hører hende stemmes kraft og dramatiske fortolkning til fulde. Hendes store erfaring giver hende en ro og et overskud i sine sange, som man sjældent møder. Og af og til må publikum fælde en tåre eller to...

Hun har sunget for tusindvis af mennesker bl.a. andet som Eponine i "Les Misérables" på Østre Gasværk Teater. Lise har iøvrigt en Danmarksrekord: hun har medvirket i denne fantastiske musical hele 215 gange! Lise har iøvrigt også spillet hovedroller på de store københavnske scener i "The Sound of Music", "Hans Christian Andersen", "Tordenskiold" og "Crazy For You".

Af store solist-optrædender kan bl.a. nævnes sommerkoncerterne med Radio Underholdningsorkesteret på Ledreborg Slot, hvor Lise sang for mere end 20.000 mennesker. Optagelserne herfra med sange fra "West Side Story" og "Mød mig på Cassiopeia" kan jævnligt høres i radioen på P4 med Hans Otto Bisgaard som vært.

Hun startede med at modtage solo-sangundervisning allerede som 10-årig. Senere blev hun optaget på Musikkonservatoriet og fik her bl.a. undervisning af den amerikanske sangprofessor Oren Brown, som bemærkede Lises sangtalent og spåede hende en flot karriere. Hun er én af de få herhjemme, som både har en klassisk sanguddannelse samt en mange-årig videreuddannelse indenfor musicalgenren i New York. Her har hun nemlig, som den eneste dansker, fået lov til at uddanne sig i Broadwayteknik (sangteknik) hos Barbra Streisands sanglærer.

Lise Nees har sunget/spillet sammen med alle landets førende stjerner. Heri blandt kan nævnes: Kurt Ravn, Stig Rossen, Jesper Lundgaard, Dario Campeotto, trompetisten Per Nielsen og mange flere. Og af udenlandske navne kan nævnes: Harolyn Blackwell og Jerry Hadley (Broadway), Ria Jones og Leo Andrew (West End).

Lise Nees har ved flere lejligheder sunget for medlemmer af kongehuset bl.a. Dronning Margrethe og den norske Dronning Sonja. Hun er fast tilknyttet Lundbeck Institute ved deres CandleLightDinners på Villa Rex i Skodsborg, hvor hun underholder for et internationalt publikum. Denne optræden er selvfølgelig helt igennem på engelsk - både hvad angår sange og speak.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lise Nees er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lise Nees

For booking af Lise Nees ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Lise Nees
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: