Frank M & Vasen

Spiller Egner

Nordmanden Thorbjørn Egner er én af de mest elskede nordiske børnebogs-forfattere. Titler som "Folk og røvere i Kardemommeby", "Dyrene i Hakkebakke-skoven" og "Karius og Baktus" er kendt af alle på tværs af generationer. Men også sangene fra Egners hånd er blevet klassikere, når vi snakker den nordiske børnesangskat. Det er de bedste af de sange, håndplukket af Egners store repertoire, som danner grundlaget for koncerten med "Frank M & Vasen".

"Frank M & Vasen" spiller Egner


Frank M har efterhånden markeret sig som én af de helt store når vi snakker børneunderholdning. Selvom det kun er få år siden han debuterede med cd'en "Min allerførste sang" har han allerede solgt mere end 15.000 cd'er med børnemusik. Han har bl.a. skrevet musik og indspillet sangene om "Peddersen og Findus". Nu har han slået de musikalske pjalter sammen med harmonikaspilleren Poul Vase, som skaber det helt rigtige univers for Egners sange. Poul har tidligere spillet i over 10 år med Cæsar, også på hans børneudgivelser.

I februar 2006 udkom sangene på cd'en "I Thorbjørn Egners verden". I den forbindelse har Egners børn, godkendt Frank M's oversættelse af Egner-sange, som aldrig tidligere er udgivet på dansk.

Koncerten som varer ca. 45 minutter er velegnet for alle barnlige sjæle, men nok primært for børn fra 2 år til 8 år.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Frank M & Vasen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Frank M & Vasen

For booking af Frank M & Vasen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Frank M & Vasen
Info
Varighed: 1 x 45 min.
Velegnet for alle barnlige sjæle, men primært fra 2 år til 8 år.
Eget anlæg medbringes ...
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: