Brumbasserne

Børneunderholdning - børnemusik

"Jeg har en bog - en magisk bog - og når jeg åbner bogen, fyldes luften af toner, fantasi og fortryllende fortællinger. Lyt engang..."

Brumbasse-koncerten er i gang og fortælleren Signe åbner sin bog og ud flyver de tre brumbasser: Morgenbasse, Tykkebasse og Fitnessbasse. Tre helt forskellige brumbasser som dog har det tilfælles, at de alle spiller på hver deres kontrabas.
Foruden kontrabassen behersker blærebassen, Fitnessbasse, også "den musikalske sav", den kromatiske mundharpe, kalimbaen, melodikaen, klokkespillet og humanbeatboxing.
Med omdrejningspunkt i fortælleren og hendes magiske bog, bliver børnene ført igennem en koncert fyldt med sjove fællessange, sej rap, udfordrende musikalske lege for krop og stemme samt præsenteret for spændende historier fortalt til et originalt musikalsk akkompagnement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Brumbasserne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Brumbasserne

For booking af Brumbasserne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Brumbasserne
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: