Jazzolin

partyband/danseorkester

Et ungt, energisk,fremstormende partyband/danseorkester. Hyrer du Jazzolin, kan du være 100 % sikker på at alting går op i en højere enhed. Kort sagt: Jazzolin kan love dig et brag af en fest!

Hvad er det? En spinkel lyd der bliver stærkere og stærkere! Det er Lars Tirsbæk der sidder ved orglet. Pludselig kommer der en mand ind på scenen. Det er Alexander Brandbyge. - Den berygtede bassist fra Vejen. Hans sprøde dybe lyd rammer folket der samler sig foran scenen. Lasse Junker er nu klar ved trommerne. Et hurtigt pick-up og groovet kører. Pludselig, som et tordenskrald, rammes folket at den sprøde lyd der kun kan beskrives med et navn "Mikael Sort", der slår de første toner an på guitaren. Publikum begynder nu at larme, og deres fødder bevæger sig pludseligt, ud af det blå, til takten. Hvad sker der? Man hører en klar tone. Det er Morten Fabrin på trompeten. Ved hans side står der en stolt mand. Manden med mange ansigter, men kun et navn.. Søren "Charlie" Qvistgaard. Instrumentet er saxofon, stilen er cool! Nu kører musikken når den er bedst, og som den burde være. - live - ohh yeah! Nu mangler der kun en brik, og der kommer han. Løbende ind på scenen. Den altid energiske entertainer, Jesper Tønnes der leverer vokalen!
Så er de samlet, de er Jazzolin'!
Musikken er Gasolin', Robbie Williams, Big Fat Snake, Blues Brothers, Thomas Helmig, Beatles, Elvis og den fedeste Jive & Swing!
Jazzolin spiller simpelthen alt godt festmusik!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jazzolin er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jazzolin

For booking af Jazzolin ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Jazzolin
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: